Deea și Dinu Maxer, vacanță alături de copii. Ce destinație au ales

0
79

Deea și Dinu Maxer au plecat din nou în vacanță, dar de data asta nu singuri, ci alături de copii! Ce destinație au ales, dar și pentru cât timp vor sta acolo, departe de casă. Ce au mărturisit în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

Cu toții știm că Deea și Dinu Maxer pleacă de multe ori în vacanță, mai ales pentru că pe perioada pandemiei nu au avut ocazia din cauza restricțiilor. De data aceasta, cei doi soți nu au plecat singuri, ci alături de copii. Ce destinație au ales, dar și ce au mărturisit.

Deea și Dinu Maxer, vacanță alături de copii

Deși ne-am obișnuit ca Deea și Dinu Maxer să plece în vancață în străinătate, de data aceasta, cei doi au ales să meargă alături de copii pe litoralul românesc, la Mangalia, unde plăniesc să stea timp de două luni.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Deea Maxer a mărturisit că vrea să profite de vacanță alături de familie, dar totodată a recunoscut că nu este deloc ușor, mai ales pentru că de fiecare dată trebuie să le găsească celor mici tot felul de activități.

„Trebuie să profităm de prima zi de vacanță oficială, la mare, pe litoralul nostru și încercăm să găsim o activitate frumoasă în Mangalia. (…) Fiecare zi la mare pentru noi este o provocare, trebuie să le găsim celor mici activități de care să nu se plictisească. Atunci când vii în vacanță cu copilul și vii 7 zile să stai aici faci plajă, mergi la piscină, te plimbi prin stațiune și a trecut vacanța. În schimb, două luni de zile ceva mai dificil”, a mărturisit Deea Maxer, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici, pe Antena Stars.

Ce a mărturisit Dinu

Deea și Dinu Maxer profită din plin de vacanța alături de copii, mai ales pentru că în ultima vreme au fost nevoiți să plece singuri. În prima zi la mare, aceștia au mers în croazieră cu un vaporaș.

„Toată lumea se întreabă ce facem două luni la mare, avem ce face. Astăzi am hotărât să facem pentru prima oară croazieră cu un vaporaș din portul Mangalia. (…) Am ajuns acolo și toate bărcile plecaseră. Dezamăgire, ne-am interesat, reveneau în 45 de minute ”, a spus Dinu Maxer.

Dinu și Deea Maxer se distrează de minune în vacanță alături de copii și profită din plin de momentele prețioase petrecute în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.