Vlăduța Lupău, adevărul despre o boală de care a suferit. Ce a dezvăluit: „Nu are leac prin tratament”

0
29

Vlăduța Lupău a mărturisit tot adevărul despre o boală de care a suferit. Artista a ținut totul ascuns de ochii fanilor. Despre ce este vorba, dar și cum a reușit vedeta să treacă peste. Ce sfat le-a oferit femeilor. 

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, a suferit de o boală, iar acum a rupt tăcerea. Ce a dezvăluit vedeta, dar și cum a reușit să se vindece.

Vlăduța Lupău a suferit de endometrioză

Îndrăgita vedetă a dezvăluit că în urma unor analize a aflat că suferea de endometrioză. Vlăduța Lupău susține că această boală nu are leac prin tratament. Artista s-a vindecat, după ce și-a făcut curaj și s-a operat.

Endometrioza este o boală care este mai puțin cunoscută, în care țesutul asemănător mucoasei uterine crește în afara uterului, dar foarte multe femei suferă din cauza ei. Aproximativ 10% din populația feminină este afectată.

„În urma mai multor analize, am descoperit că am endometrioză. Nu mai sufăr, m-am tratat. Dar, până să-mi tratez această boală, multe fete mi-au zis că trec prin ce am trecut eu, le sfătuiesc așa. Eu am trecut, până la decizia de a mă opera, pentru că boala asta, cumva, nu are leac prin tratament. Acum, nu sunt eu medic, dar eu am fost la mai mulți medici, până am ajuns să mă duc la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei care nu are o deslușire”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Ce a mărturisit artista

Vlăduța Lupău nu a mărturisit nimic până acum despre faptul că a suferit de endometrioză. Artista a trecut cu bine peste și le atenționează pe femeile care se confruntă cu această problemă că singura soluție rămâne operația.

„Și ea tot crește. Și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, are șanse să recidiveze. Și tu, dacă îți dorești un copil și ai această boală, nu prea ai cum să stai să te bazezi că o sa faci tratament și o să fie bine. Deși sunt cazuri, probabil mai puține, care au reușit să rămână însărcinate și având această boală”, a adăugat artista.

Deși este o boală atât de comună în rândul femeilor, medicilor le este greu de cele mai multe ori să afle cu exactitate dacă este sau nu vorba desprre endometioză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.