marți, 14 mai, 2024

Dieta care garanteaza pierderea a sase kilograme in doua saptamani

Distribuie:

Publicat:

Foarte populara in SUA, dieta South Beach nu implica infometare sau numaratul obsesiv al caloriilor, in schimb garanteaza o scadere in greutate de pana la sase kilograme in doua saptamani, plus alte beneficii.

Dieta South Beach se remarca in primul rand prin faptul ca persoana care se apuca de acest regim nu trebuie sa inceapa prin a face foamea sau a taia de pe lista. Nici macar portiile nu trebuie micsorate, ceea ce ii face mult mai deschisi spre dieta South Beach pe cei care nu cred despre ei insisi ca au ambitia de a nu mai gusta nimic din placerile gastronomice ale vietii de dragul siluetei. Asadar, se poate manca pe saturate, inclusiv gustari si deserturi. Este liber la carne de pui, curcan, peste, fructe de mare, legume, oua, nuci si seminte si se elimina total painea, orezul, cartofii, fructele, pastele, bomboanele, inghetata, prajiturile, alcoolul. Dressingul pentru salata este doar din ulei de masline si aceasta prima etapa dureaza 14 zile. La finalul perioadei ar trebui sa aveti mai putin cu circa cinci kilograme, potrivit taifasuri.ro.

Odata ce ati obisnuit organismul cu noul fel de a se alimenta si nu ati pornit la regim cu ideea ca trebuie sa va infometati sau sa mancati doar portii mici de verdeturi aburite care nu au niciun gust, este momentul sa treceti la faza a doua a dietei South Beach. Este diferita de cea dintai prin faptul ca se poate mentine pana cand ajungeti la greutatea visata. Acum deja observati ca perspectiva asupra felului in care va hraniti s-a schimbat. Chiar si felul in care corpul a reactionat la noul fel de a manca reprezinta un raspuns de corectare la nivelul metabolismului. Cu vechile obiceiuri alimentare gresite „afara din peisaj” nu mai trebuie sa faceti altceva decat sa mentineti acest stil. Dupa un timp, puteti chiar sa reintroduceti vechile elemente taiate de pe lista si uneori sa mancati o prajitura, un fruct, o felie de paine sau sa beti un pahar cu vin. Ideea este sa nu va intoarceti la aceste produse in fiecare zi. La finalul acestei faze, in functie de timpul in care o mentineti, scaderea in greutate, chiar daca nu va fi una spectaculoasa, este sigura si stabila. Ati inceput, asadar, sa slabiti constant si sanatos.

Ultima faza a dietei South Beach poate incepe in momentul in care ati atins tinta de greutate dorita. Odata ajunsi aici, sunteti suficient de puternic si de convins de rezultate incat sa vi se para normal sa va alimentati ca in etapele anterioare. Acum va hraniti diferit pentru totdeauna, ceea ce garanteaza ca nu vor interveni fluctuatiile care apar atunci cand unele persoane tin un regim drastic pentru o perioada, apoi pun kilogramele la loc. Cu dieta South Beach veti sti ce sa faceti si daca observati ca greutatea incepe din nou sa urce. La cel mai mic semn, ajustati unde si cat trebuie in meniul zilnic. Pe langa beneficiile pentru silueta, nutritionistii care recomanda dieta South Beach mentioneaza imbunatatirea circulatiei sangvine si o mult mai buna stare de sanatate a sistemului cardiovascular. In plus, organismul isi va reveni dupa presiunile asupra glicemiei si ale insulinei la care a fost supus inaintea acestui plan alimentar si isi va autoregla rezistenta la insulina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img