duminică, 19 mai, 2024

Drama nestiuta a Angelei Gheorghiu. Artista a fost batuta crunt de fostul sot: „Nu am mai vrut sa continui sa traiesc”

Distribuie:

Publicat:

Pe scena este o diva, dar in spatele succesului sau se ascunde multa suferinta. Angela Gheorghiu a recunoscut intr-un interviu pentru "The Independet" ca a fost maltratata de fostul sau sot, tenorul Roberto Alagna. Ba mai mult, soprana a declarat ca lectiile de buna purtare veneau chiar in fata familiei lor.

Angela Gheorghiu nu a avut mereu o viata roz. Vedeta a indurat chinuri de nedescris din cauza fostului sot, Roberto Alagna si cu greu isi aduce aminte de drama prin care a trecut. 

"Aceasta este cea mai neagra pagina din povestea vietii mele. Am fost foarte intelegatoare cu Roberto in aceasta chestiune, pentru ca in Franta, unde locuieste el, acest lucru ar fi o mare problema. In viata, accepti anumite lucruri din partea barbatului tau, dar eu nu am mai vrut sa continui sa traiesc cu ideea ca omul meu este violent” a spus Angela Gheorghiu, in urma cu ceva timp, in presa internationala. 

Artista a recunoscut ca a fost avertizata si de colegi, dar a mers mai departe: "Am divortat de primul meu sot pentru el. Cand esti indragostit, esti complet orb. Si nu vrei sa stii nimic".

La inceputul anului 2013, diva a gasit insa puterea sa faca o schimbare si asta a ajutat-o sa-si gaseasca linistea. "Acum sunt diferita. In ziua in care am acceptat ca trebuie sa divortez de Roberto, sunt sigura ca adevarata mea persoana a iesit la suprafata. Nu pot sa ma mai prefac", a tinut ea sa precizeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img