marți, 7 mai, 2024

Ce sacrificiu fac Andra si Catalin pentru copiii lor! Multe cupluri ar considera ca este cam riscant pentru o relatie

Distribuie:

Publicat:

De cand au devenit parinti, universul Andrei si al lui Maruta se invarte in jurul celor doi copii ai lor, David si Eva, asa ca vacantele sunt exclusiv in formula completa. Escapadele romantice, in doi, ies din discutie, fiindca vedetele ar suferi de dorul prichindeilor. 

Andra si Catalin Maruta nu merg pe formula adoptata de multi parinti, aceea de a pleca undeva fara copii, pentru cateva zile, pentru a se relaxa. Stiu ca le-ar prinde bine, dar nu pot. 

„Cand ai copii, nu-ti mai arde sa pleci in vacanta doar cu sotia, pentru ca nu poti sa stai foarte departe de copii, iti e dor de ei, te gandesti la ei. De Pasti am fost plecati toti patru. Am prins patru zile libere si am reusit sa mergem la Roma si ne-a placut foarte mult”, ne-a marturisit Catalin Maruta. 

Tot prezentatorul TV a fost cel care ne-a marturisit ca si vacanta de vara, pe care o planuiesc de ceva vreme, se invarte in jurul celor doi juniori ai familiei si e conceputa in functie de necesitatile lor. 

„In vara, avem un turneu. Mergem o saptamana in Grecia, apoi plecam in alta parte, in Spania, am combinat utilul cu placutul. Atunci cand apar pe lume copiii, ei sunt prioritari si la ei te gandesti prima data si clar iti doresti sa aiba absolut toate conditiile, nu de alta, dar asa ai si tu liniste in vacanta”, a mai spus sotul Andrei. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img