duminică, 19 mai, 2024

Dureros! Aceasta catelusa a participat la sute de misiuni alaturi de JANDARMII ieseni! Daca nu va fi adoptata de cineva, va fi EUTANASIATA! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Doi caini, care au muncit mai mult de zece ani pentru Inspectoratul de Jandarmi Judetean (IIJ) Iasi, au ajuns la varsta pensionarii • Unul dintre caini va fi luat de jandarmul care s-a ocupat de-a lungul timpului de el, insa cel de-al doilea are nevoie de un stapan

Despartire dureroasa in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi. Doi camarazi care le-au fost alaturi in ultimii 11 ani sunt acum nevoiti sa îsi ia la revedere de la colegii lor.

Este vorba de Ief si Ioca care acum îsi cauta familii. Ief si Ioca, doi câini politisti din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi au iesit la pensie si acum îsi cauta stapâni fiindca au atins deja varsta de pensionare. Pentru Ief, familie ii va deveni chiar conductorul care s-a ocupat de el în ultimii 7 ani.

Ciprian spune ca nu ar putea nici macar sa se gândeasca la o alta familie pentru Ief, care este un catel de nota 10, aceasta fiind si nota cu care a terminat instructajul in urma cu 11 ani.

"Este un caine foarte bun si foarte inteligent. Nu am cum sa ma despart de el. Vreau sa aiba parte de o retragere frumoasa, in familia mea. El a obtinut nota 10 la instructaj, o nota pe care nu o primesc prea multi caini", a declarat plutonierul major Ciprian Calugaru din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi.

Are nevoie de un stapan

Ioca nu este insa la fel de norocoasa, fiindca pentru ea inca nu s-au gasit stapâni. Nicu, conductorul lui Ioca a avut grija de ea chiar de la început, i-a fost alaturi la bine si la rau vreme de 11 ani cât a slujit cetatenii. Acum, însa, cu durere in suflet, spune ca trebuie sa se desparta da ea. Oricât de mult si-ar dori sa o ia acasa, nu are spatiul necesar pentru un astfel de catel.

Prin urmare, îi roaga pe cei cu sufletul mare si care au conditiile necesare sa vina sa o adopte, pentru a-si petrece ultimele zile intr-un mediu familial, înconjurat de dragoste si atentie.

"Eu am grija de ea de cand era mica… Imi pare foarte rau ca trebuie sa ne despartim. Stau intr-un apartament si am doi copii. Nu am suficient spatiu pentru ea… ", a precizat plutonierul major Nicu Popa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi.

Doritorii trebuie sa îsi arate interesul pentru a o adopta pe Ioca, prin a depune o cerere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iasi. "Cine doreste sa o adopte pe catelusa, trebuie sa depuna o cerere in acest sens. Cei doi caini, care au ajuns in prag de pensionare, vor fi inlocuiti cu doi pui", a precizat locotenent-colonelul Mihai Cojocariu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Judetean  Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img