sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ea este Ioana! In Romania era profesoara, dar in America este o vedeta a unei uriase industrii! Cu ce se ocupa acum

Distribuie:

Publicat:

Ioana Botezatu este o romanca in varsta de de 33 de ani care este profesoara la baza. Ioana a predat la o scoala din Bucuresti, dar castigul salarial mic a determinat-o sa plece in strainatate sa isi caute de munca.

A ajuns in Statele Unite, acolo unde a dat lovitura in indusria filmelor pentru adulti. Cunoscuta ca Sensual Jane, Ioana, a reusit sa se faca remarcata extrem de repede din cauza fizicului ei si s-a impus pe piata filmelor XXX. A jucat in zeci de productii si a reusit sa castige sume impresionate de bani, castigurile ei fiind cotate la cateva mii de dolari lunar.

Revolutia papusilor gonflabile: spun ‘nu’ relatiilor intime, daca simt ca nu sunt respectate

Inventatorul papusii gonflabile Samantha, dr. Sergi Santos, a facut upgrade creatiei sale, astfel incat, daca ea simte ca este tratata necorespunzator, spune ‘nu’ avansurilor si se dezactiveaza, conform Daily Mail. Senzorii de sub “pielea” Samanthei se activeaza atunci cand barbatul devine agresiv, ba chiar si cand papusa se plictiseste in fata avansurilor sexuale. Ea spune “nu”, daca simte ca partenerul nu o respecta indeajuns

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img