vineri, 17 mai, 2024

Editie speciala! Chiururgul Dan Timofte, un medic de mare perspectiva, vine vineri la emisiunea BZI LIVE

Distribuie:

Publicat:

Nu ratati emisiunea BZI LIVE de vineri! Invitatul Roxanei Caraiman este medicul chirurg Dan Timofte de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, directorul medical al unitatii medicale incepand cu 1 ianuarie 2018. Tema emisiunii este obezitatea, o afectiune intalnita frecvent in randul populatiei.

De la medicul Dan Timofte puteti afla, in direct, vineri, de la ora 13.00, ce trebuie sa faceti pentru a nu ajunge in aceasta situatie, dar si cum sa procedati atunci cand ati depasit cu mult kilogramele admise, este sau nu admisa dieta in randul adolescentelor care sunt intr-o continua cura de slabire?

Chirurgul Dan Timofte, cadrul didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie Gr.T. Popa din Iasi, va raspunde in direct la toate aceste intrebari. In urma cu 5 ani, dupa o specializare in Italia, dr. Dan Timofte a pus in practica, la Iasi, chirurgia bariatrica, oferind pacientilor diagnosticati cu obezitate solutii chirurgicale alternative, mai puiin riscante si mai eficiente. El este medicul care a introdus la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi o metoda moderna, revolutionara a chirurgiei laparoscopice. Nu ratati editia de vineri, de la ora 13.00, cu medicul chirurg Dan Timofte.

Emisiunea va putea fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de facebook https://www.facebook.com/cotidianul.bzi/, vineri, de la ora 13.00.

Daca aveti intrebari pe care vreti sa le adresati dr. Dan Timofte de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, lasati-le aici la rubrica de comentarii si pe pagina de facebook a ziarului si veti primi raspunsurile in direct.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img