luni, 29 aprilie, 2024

Elena Merișoreanu a povestit ce face în fiecare lună cu banii de pensie! La asta nu se aștepta nimeni

Distribuie:

Publicat:

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară din România. Artista și-a făcut un nume în industria muzicală și se bucură de un real succes, fiind solicitată la concerte, evenimente private din toată țara.

În ce investește banii artista Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu a vorbit deschis despre investițiile sale financiare și a dezvăluit că se implică activ în creșterea nepoților. Îndrăgita interpretă de muzică populară a făcut un gest deosebit pentru nepotul cel mare, cumpărându-i un apartament pe Calea Victoriei. Artista a dezvăluit că băiatul are un job bine plătit, dar parcă un mic ajutor de la bunica lui, niciodată nu strică.

Pentru ce muncesc? Să le dau și lor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâine. Dar tot mai zice: `mamaie, așa ceva…, a povestit Elena Merișoreanu pentru Fanatik.ro.

Vedeta de muzică populară a spus că uneori îi mai mustră pe nepoți pentru că dau bani mulți pe haine și încălțăminte, însă tot nu se poate abține să nu îi ajute și ea.

Da, lucrează și ea, dar niciodată nu e suficient având în vedere că dau 5.000 de lei pe o pereche de adidași. Că i-am și zis: `mai dăi dracului, ce dai atâta pe ei? Păi se poate?!`. Eu mă cert cu ei și nu-mi mai spune. Dar, eu mă uit pe ăla când îi aduce. Când văd cât dau pe ei, înnebunesc. Dar îi ajut, de ce să nu recunosc, a mai declarat Elena Merișoreanu pentru aceeași sursă.

Ce spune Elena Merișoreanu despre pensia pe care o încasează de la stat

Celebra interpretă de muzică populară a evitat să spună ce pensie are, dar s-a declarat mulțumită și a atras atenția că sunt mulți oameni cu pensii foarte mici, care se descurcă greu, mai ales acum. Elena Merișoreanu nu uită să-și îndrepte atenția către cei mai puțin norocoși, ajutându-i ori de câte ori are ocazia.

Eu am pensie după cât am plătit. Pensia nu e nici mare, dar nici mică. Nu mă pot plânge. Ca sumă nu vreau să spun, dar este o pensie omenească (…) Da, dar nu vreau să… sunt foarte mulți care nu iau banii aceștia. Întotdeauna m-am gândit la cei amărâți și am ajutat cât am putut eu, a mai spus artista.

Elena Merișoreanu a declarat că pentru ea trecutul nu are viitor și vârsta este doar o cifră trecută pe o hârtie. Artista spune că se simte tânără pentru că este înconjurată de nepoții ei, de familie și de oameni frumoși, în general.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img