joi, 18 aprilie, 2024

Elena Udrea, despre reactiile negative la pictorialul sau: Arata cat de departe merge divizarea societatii

Distribuie:

Publicat:

Elena Udrea a reacţionat, vineri, pe Facebook, ca urmare a discuţiilor iscate de pictorialul apărut în revista Viva şi a faptului că s-a spus că este "în exil", fostul ministru declarând că reacţiile arată divizarea la care a ajuns societatea.

"Dezbaterile provocate de aparitia fotografiei de pe coperta revistei Viva au depasit pana si asteptarile mele. Asa cum afirm in interviul din revista, dupa experienta mea in viata publica, sunt obisnuita ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun sa fie tratat cu patima exagerata, aspect pe care il voi discuta altadata. Virulenta de ieri a unora, arata insa mult mai mult decat interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de data aceasta. Arata cat de departe merge astazi divizarea societatii, cat de bazata pe ura cultivata intentionat este aceasta divizare si cat de radicalizate sunt taberele.Si despre acest subiect voi vorbi separat. Acum, doar pentru cei real interesati si care nu au cumparat revista, public aici fotografiile care au aparut in formatul tiparit Viva si interviul pe care l-am dat, in integralitate. P.S. Stiu ca este la moda in Romania sa se injure in gura mare, sa se dea si sa se ia… in piata publica, insa eu raman old fashion. Ca urmare, celor care cauta un spatiu virtual unde sa se descarce de frustrari prin mizerii si vulgaritati, le recomand sa paraseasca aceasta pagina, ca sa nu fiu nevoita sa ii blochez", a scris Elna Udrea, pe Facebook.

Reacţia vine după apariţia pictorialului şi a interviului în revista Viva. Titlul de pe copertă, care vorbeşte despre Udrea aflată "în exil", a creat multe reacţii negative în spaţiul virtual.

Totodată, compania de publicitate Wunderman a anunţat că firmele pe care le reprezintă au decis să îşi retragă bugetele alocate pentru un eveniment Viva.

În interviul publicat integral vineri, Elena Udrea vorbeşte despre decizia de a deveni mamă, procedura de fertilizare in vitro la care a fost supusă şi viaţa pe care o duce Costa Rica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img