marți, 21 mai, 2024

Episcopul Husilor prezent la „Tabara de Vara – Tinerii in bucuria comuniunii”

Distribuie:

Publicat:

Marti, 03 septembrie 2019, a avut loc cea de-a treia sesiune a „Taberei de Vara – Tinerii in bucuria comuniunii", organizata de Asociatia Tinerilor Ortodocsi Vaslui si cofinantata de Consiliul Judetean Vaslui. Au participat peste 100 de tineri, cu varste intre 14 – 35 ani, din municipiul Vaslui si din satele invecinate.

Programul zilei a fost unul interactiv, tinerii avand parte de jocuri sportive, drumetii, dezbateri si dansuri populare.

In centrul evenimentului a fost intalnirea tinerilor cu Preasfintitul Parinte Ignatie, Episcopul Husilor, care le-a vorbit despre rolul credintei in viata lor si a initiat o discutie libera cu cei prezenti, raspunzand totodata la intrebarile adresate.

Tabara a fost vizitata si de o delegatie a Consiliului Judetean Vaslui, condusa de domnul presedinte Dumitru Buzatu, acesta transmitand tinerilor un mesaj de sustinere, incurajare si felicitare.

„Tabara de vara – Tinerii in bucuria comuniunii", proiect derulat de Asociatia Tinerilor Ortodocsi Vaslui si cofinantat de Consiliul Judetean Vaslui, s-a desfasurat pe parcursul a trei sesiuni, in zilele de 20 august, 27 august si 3 septembrie 2019, cei 300 de tineri participanti avand sansa petrecerii unui timp de calitate si a dobandirii unor noi experiente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img