luni, 6 mai, 2024

Florin Piersic a aparut cu fata arsa! Ce s-a intamplat cu marele actor de 83 de ani

Distribuie:

Publicat:

La ultima lui aparitie publica, Florin Piersic a surprins cu tenul sau, unul rosiatic. Considerat, si pe buna dreptate, cel mai iubit actor roman, Florin Piersic nu a trecut niciodata neobservat. Barbat inalt, carismatic, cutrasaturi angelice a fost comparat, in tinerete, cu celebrul Alain Delon, si multi sustin ca, poate, daca s-ar fi nascut in America, ar fi ajuns o celebritate de talie mondiala.

Talentul naratorial, cultura generala si in special simtul umorului fac din Florin Piersic un excelent orator, pe care nu te plictisesti sa-l asculti ore in sir! Poate tocmai de aceea, la varsta de 83 de ani este inca o legenda, un om pe care o tara intreaga il iubeste. Pe scena teatrului, in filme, in sketch-uri sau la emisiuni, actorul este de-a dreptul genial. Florin Piersic a aparut cu fata rosie! Ce reactii a creat in jur!

Dincolo de calitatile artistice, in continuare, Piersic sfideaza parca varsta si arata bine, este mereu aranjat, isi alege cu grija tinutele, toate de calitate, si are atitudinea unui Don Juan. Mai mult, anul trecut, presa prezenta un material de paparazzii in care, in mod surprinzator, actorul se ducea la solar! Motivul? Actorului i-a placut intotdeauna sa aiba pielea bronzata, chiar si iarna, asa ca, din cand in cand, apeleaza la trucurile de infrumusetare.
Asa sa se fi intamplat si recent, mai exact, la ultimul interviu al vedetei, atunci cand tenul ii era total schimbat? Tot ce-i posibil, caci Florin Piersic a aparut cu fata rosie, si a creat o serie de controverse printre toti cei care l-au vazut!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img