sâmbătă, 25 mai, 2024

Gabriela Cristea, inlocuita la emisiunea “Te iubesc de nu te vezi” de EL!?! Marturisirea facuta de prezentatoare

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce s-au bucurat cand au aflat ca prezentatoarea Gabriela Cristea este insarcinata pentru a doua oara, fanii ei au inceput sa se intrebe cine ii va tine locul cat timp va fi in concediul prenatal si cel postnatal. In cadrul editiei de ieri de la “Te iubesc de nu te vezi”, raspunsul mult asteptat a venit chiar de la frumoasa vedeta… desigur, dezvaluirea a fost o gluma.

Gabriela Cristea a facut o gluma despre cine o va inlocui la emisiunea “Te iubesc de nu te vezi” cand va intra in concediu prenatal

Viitoarea mamica a spus in spirit de gluma la cine s-a gandit deja sa-i ia locul la carma show-ului pe care il modereaza. Dezvaluirea ei a venit in momentul in care l-a trimis la “DNTV” pe Alexandru, unul dintre barbatii din gradena, caruia i-a marturisit ca pe el il va lasa atunci cand ea va pleca in concediu prenatal.

“Ma tot gandesc, cand o sa intru in prenatal si postnatal, sa-l dau pe Alexandru cu ruj si sa-l las in locul meu. Te pun in locul meu, ca asa de mult vorbesti…”, a spus in gluma Gabriela Cristea in cadrul emisiunii “Te iubesc de nu te vezi” de la Antena Stars.

Gabriela Cristea a devenit mama pentru prima data in toamna anului trecut

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti de fetita pe 23 septembrie 2017, intr-o zi de sambata, in jurul orelor 14:00, la o clinica privata din Capitala. Cantaretul a asistat la nasterea bebelusei care a primit nota 10 la nastere si poarta numele Bella Victoria Margot Clonda. In prezent, moderatoarea de la “Te iubesc de nu te vezi” este insarcinata pentru a doua oara. Ea va aduce pe lume anul viitor o fetita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img