joi, 18 aprilie, 2024

Adevarul despre zvonurile despartirii Oanei Roman de sotul ei! ”Soarele aduce un nou inceput…”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce au aparut tot mai multe zvonuri care dadeau ca sigura despartirea Oanei Roman de sotul ei, Marius Elisei, cel din urma a tinut sa lamureasca cum stau de fapt lucrurile intre ei.

Oana Roman a lasat loc speculatiilor in privinta unei despartiri de sotul ei dupa ce la ultimele evenimente mondene la care a fost invitata a venit singura. Vedeta motivase absenta lui Marius pe motiv ca ar fi avut de onorat alte invitatii.

Recent insa cei doi au fost vazuti impreuna intr-un club care apartine nasei fetitei lor, loc in care au fost surprinsi parca mai indragostiti ca niciodata. Si ca sa puna capat tuturor zvonurilor, Marius i-a facut Oanei o declaratie de dragoste cum orice femeie si-ar dori sa primeasca:

„Soarele aduce un nou inceput pe care luna il tine in intuneric. Ca in cer, asa si pe pamant, caci nu exista pe lume vraja mai frumoasa decat doi oameni uniti prin dragoste. Te iubesc scumpa mea sotie. Te ador si imi vine sa te tin in brate mereu si sa te sarut cum numai eu stiu… Te iubesc si nu as vrea sa te pierd niciodata… Te iubesc din zi in zi mai mult… Te iubesc si te voi iubi in continuare la fel de mult… Te sarut scumpa mea sotie. Esti absolut tot pentru mine, esti hrana mea, apa mea, aerul meu. Nu as putea sa traiesc fara tine„, este una dintre declaratiile memorabile pe care Marius i le-a facut sotiei sale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img