luni, 20 mai, 2024

Georgiana Lobont a facut primele declaratii despre operatia care a salvat-o: ”Am fost distrusa”

Distribuie:

Publicat:

Georgiana Lobonț, una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară și de petrecere din zona Ardealului, a trecut la începutul acestui an printr-o cumpănă cât se poate de serioasă: o operație la gât fără de care cariera ei, atât de greu clădită, ar fi fost în pericol.

”Nu mă feresc de nimic, dar nici nu am vrut să vorbesc despre un subiect sensibil. Din noiembrie am început să merg în Franța, am fost la niște consultații medicale pentru voce pentru că, la un moment dat, am început să răgușesc. Aveam foarte multe evenimente, cu siguranță, totul s-a întâmplat de la suprasolicitarea corzilor vocale. Așa că, odată ce am intrat în postul Crăciunului am vrut să merg la un control medical mai amănunțit, auzisem de un doctor foarte bun, care a lucrat cu Michael Jackson și Celine Dion… M-am dus la sigur”, a povestit în exclusivitate Georgiana Lobonț în studioul WOWbiz.ro.

Mai mult decât atât, recunoaște vedeta, după consultațiile făcute, a simțit că se prăbușește cerul pe ea. ”Am mers la control, iar când am ajuns acolo, domnul doctor m-a consultat, mi-a băgat o cameră pe gât și a văzut că pe o coardă vocală aveam un polip, pe stânga, de aceea și răgușeam. Am fost distrusă, am fost supărată, mi-era teamă că se poate să îmi pierd vocea. (…) Nu am dormit nopți întregi, nici eu, nici soțul meu, eram supărată cum nu pot spune”, ne-a mai destăinuit Georgiana Lobonț.

Cu toate acestea, recunoaște vedeta muzicii populare și de petrecere, variantă mai bună decât operația nu a existat pemtru ea. ”Prima dată mi-a dat un tratament naturist, timp de vreo două trei luni l-am ținut… După ce m-am operat și am trecut de această perioadă dificilă din viața mea, totul este în regulă acum. O duc chiar 100% mai bine decât înainte. După ce m-am vindecat, am aflat că mulți colegi din breaslă au fost la respectivul medic. Mulți s-au operat de această problemă, mai ales cei care își suprasolicită vocea. Dar nu vreți să știți prin ce am trecut când am aflat… Iar oamenii când aud de acest lucru se gândesc că nu mai putem cânta. De asta m-am ferit, mi-a fost foarte frică, dar acum sunt bine”, ne-a mai spus Georgiana Lobonț.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img