joi, 9 mai, 2024

Bianca Dragusanu, spectacol de zile mari. Mesajul este clar

Distribuie:

Publicat:

Exact acest lucru l-a făcut și după împăcarea cu Alex Bodi, când Bianca Drăgușanu şi-a scos din nou la vedere fundul bombat în cabinetul medicului estetician.

O astfel de "piesă" costă 5.000 de euro și ar fi păcat să nu o admire toată lumea, notează colegii de la Click!. Probabil la asta se gândește și Bianca atunci când își ia din dulap pantaloni scurți cât o batistă. 

Bianca Dragușanu, apariție incendiară la 38 de ani

Deși a împlinit 38 de ani pe 6 martie, Bianca Drăgușanu este mămica unei fetițe superbe, de aproape patru ani, și arată mai bine decât în adolescență. Mult mai bine…Și asta pentru că Bianca Drăgușanu investește timp, bani și efort în corpul e, iar asta se vede. Timpul a trecut, evident, în favoarea ei. Iar asta nu ezită să arate și pe Instagram, acolo unde Bianca Drăgușanu este printre cele mai căutate. 

Am văzut și noi zilele trecute, real, fără filtre de Instagram, cât de bine arată Bianca, dar mai ales cât de sexy este. Fotoreporterii Click! au surprins-o în parcarea unui supermarket din zona Băneasa, blondina aproape blocând circulația din cauza ținutei.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img