miercuri, 22 mai, 2024

Gina Pistol, motivul pentru care Irina Fodor a înlocuit-o din nou pe micile ecrane. Prezentatoare TV a dat cărțile pe față: „Cum să ratez eu aceste momente?”

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol a dezvăluit motivul pentru care nici anul acesta nu va fi prezentă în emisiunea pe care acum o prezintă Irina Fodor.

Și de data aceasta, Gina Pistol a refuzat să fie la cârma emisiunii la care, nu cu mult timp în urmă, era nelipsită. Locul ei a fost luat de Irina Fodor, așa că fanii au fost curioși să afle de ce a refuzat iubita lui Smiley și anul acesta să meargă în călătoria de două luni, alături de concurenți.

În ciuda faptului că o mulțime de telespectori au așteptat cu sufletul la gură ca Gina Pistol să revină pe micile ecrane, acest lucru nu s-a întâmplat, pentru că prezentatoarea TV a ales să mai rămână încă un an acasă. Această decizie i-a bucurat pe unii dintre fani, însă pe alții i-au întristat cumplit, menționând chiar că, din acest motiv, vor refuza să mai urmărească emisiunea prezentată de soția lui Răzvan Fodor.

Continuarea pe wowbwiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img