marți, 30 aprilie, 2024

S-a aflat cine e tatăl Elenei Chiriac de la Survivor 2022. E o vedetă TV. Te uitai la el şi nu ştiai că e părintele brunetei

Distribuie:

Publicat:

Elena Chiriac e una dintre cele mai apreciate şi urmărite vedete de la Survivor 2022, show-ul de la Pro TV. Bruneta a impresionat atât de mult şi a stârnit atât de multe curiozităţi, încât publicul eisiunii a început să se intereseze cine sunt părinţii ei.

Astfel, s-a aflat că tatăl concurentei este şi el vedetă TV. Ba chiar activează de mulţi ani în media.

Romeo Chiriac are talk-show la Canal 33

Tatăl luptătoarei se numeşte Romeo Chiriac. Acesta a lucrat timp de mai bine de 20 de ani la agenția Mediafax de care se leagă numele fostului șef al PRO, Adrian Sârbu, acolo unde fost responsabil de departamentul de sport.

Părintele Elenei este, de asemenea, CEO al Clubului Media Business. Pe lângă asta, Romeo Chiriac este moderatorul unei emisiuni la Canal 33. De aici şi până la zvonurile că Romeo Chiriac ar fi tras sforile pentru fiica lui, la Pro TV, n-a fost decât un pas.

Instituția unde tatăl Elenei Chiriac are rol de conducere oferă companiilor media (și nu numai) informațiile necesare despre publicul pe care îl vizează, dar și strategia pe care ar trebui să o adopte.

 

sursă

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img