Grațiela Duban a făcut dezvăluiri inedite despre soțul ei și Adelina Pestrițu sau Lora

0
46

Grațiela Duban a fost de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță, ocazie cu care a făcut anumite dezvăluiri inedite despre soțul ei. Astfel, ea a spus că Andrei Duban nu s-ar căsători niciodată cu Adelina Pestrițu deoarece a avut prea multe aventuri la viața ei. Totuși, acesta are o afinitate deosebită pentru Lora, mai exact pentru posteriorul acesteia.

Soția lui Andrei Duban a dat din casa zilele trecute, când a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Astfel, Grațiela a făcut o declarație uluitoare despre Adelina Pestrițu, mărturisind motivul pentru care soțul ei, Andrei Duban, nu s-ar căsători niciodată cu bruneta sexy.

Soția lui Andrei Duban este o fire veselă, la fel ca și soțul ei, dar totodată este o persoană cât se poate de directă! În urmă cu doar câteva zile, Grațiela a făcut declarații uluitoare la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Aceasta a dat câteva răspunsuri explozive atunci când a fost întrebată cu ce altă femeie l-ar vedea însurat pe partenerul ei de viață.

Grațiela Duban, dezvăluiri despre soțul ei

Grațiela Duban a avut de ales dintre multe femei celebre precum Anna Lesko, Lora, Andreea Mantea, Iulia Albu și Adelina Pestrițu. Soția lui Andrei nu s-a arătat deranjată de această întrebare și a răspuns exact așa cum a gândit, însă comentariile despre vedetele menționate nu au fost unele prea dulci.

Dintre femeile menționate, soția lui Andrei Duban a exclus varianta ca partenerul ei de viață să poată fi interesat vreodată, dacă n-ar fi fost cu ea, de o căsătorie cu Adelina Pestrițu. Grațiela a făcut o declarație fără perdea în acest sens.

„Cu Adelina nu. Andrei, dacă ar fi putut să mă ia și pe mine de nevastă virgină, ar fi făcut-o. Asta ar fi fost dorința lui, să fiu virgină. Ce să-i fac, dacă nu m-a luat din liceu… A fost prea târziu. Nici eu nu am fost virgină, dar nici așa meciuri în picioare nu am avut. Ea e familistă, dar nu a avut noroc”, a spus soția lui Andrei Duban la Pro TV.

Și totuși, Grațiela nu a fost cu toate vedetele la fel de dură. De exemplu, l-ar vedea pe soțul ei însurat cu Lora, iar motivul este unul simplu. „I-ar plăcea foarte tare posteriorul Lorei, cui nu ii place? L-aș vedea căsătorit și cu familie cu Lora. A trecut testul, să zicem”, a spus ea.

Andrei Duban are poze cu Andreea Mantea goală

Oricum, Grațiela Duban s-a pus serios pe vedetele din showbiz-ul românesc. Blondina nu s-a oprit aici cu declarațiile despre posibilele soții ale partenerului său și a povestit o întâmplare de la începutul căsniciei sale.

Grațiela a dezvăluit și ce a descoperit despre soțul ei și Andreea Mantea, în urmă cu 12 ani, la începutul relației lor. Mai exact, actorul avea în calculator câteva imagini cu bruneta goală pușcă. Descoperirea ar fi amuzat-o, în loc să îi provoace o criză de gelozie. Totuși, ea a precizat că nu i-ar vedea împreună pe cei doi.

„Ea a fost cu Cristi Mitrea și lui Andrei i-a fost frică de el. Ia că mi-am adus aminte de ceva. Când l-am cunoscut pe Andrei m-am uitat în pozele lui și am văzut o poză cu ea goală. Nu știu dacă a fost ceva între ei. Nu sunt geloasă, am așa de mare încredere în el încât… Uite, să îți povestesc. Am fost în Amsterdam pe Red Street, i-am dat 50 de euro și i-am spus: «Hai, du-te și fă-te de râs și la astea»”, a mai spus Grațiela Duban încheind seria de dezvăluiri despre soțul ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.