duminică, 5 mai, 2024

Theo Rose a apărut cam „goală”, după ce s-a vindecat de COVID. Reacția surprinzătoare a lui Constantin Enceanu

Distribuie:

Publicat:

Theo Rose a fost etichetată cam „goală”, ținând cont de vestimentația aleasă recent, când a ieșit la o scurtă plimbare prin București. Fiind una dintre cele mai sexy artiste de la noi, bruneta este foarte apreciată de fani și nu numai. Așa s-a întâmplat și recent după ce a postat respectiva imagine, la care a comentat până și Constantin Enceanu.

Cunoscuta și apreciata artistă Theo Rose nu a scăpat nici ea de COVID, fiind nevoită să stea în carantină timp de două săptămâni. Însă odată ce s-a vindecat de coronavirus, interpreta a ieșit la o scurtă plimbare prin Capitală. Cum era de așteptat, ea a atras, din nou, privirile tuturor, mai ales datorită rochiei pe care a purtat-o. Însă nu doar fanii i-au trimis comentarii și aprecieri, ci și Constantin Enceanu a fost impresionat de poza cântăreței.

Theo Rose, cam „goală” după părerea lui Constantin Enceanu

Theo Rose a avut o apariție pur și simplu răvășitoare după ce s-a vindecat de coronavirus. Aceasta a demonstrat, încă o dată dacă mai era nevoie, că este una dintre cele mai sexy artiste din România. Bruneta a purtat o rochie mulată, de culoare neagră, cu o crăpătură laterală generoasă. Fotografiată într-o ipostază sexy, ea a postat imaginea pe contul de Instagram.

„Cam doamnă azi. La Gala Performanței și Excelenței”, a scris Theo Rose în dreptul fotografiei.

Imaginea a strâns rapid zeci de mii de aprecieri și comentarii, iar printre cei care au avut un cuvânt de spus a fost și Constantin Enceanu. Acesta a scris în dreptul imaginii un mesaj scurt, care arată că între el și brunetă există o relație de prietenie.

„Cam goală! :)))”, și-a permis să scrie Constantin Enceanu, iar Theo Rose a răspuns amuzată „Sunt pe jos…”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img