duminică, 26 mai, 2024

Gravida in 5 luni, Mirela Boureanu Vaida si-a anuntat retragerea: „Corpul meu nu mai reactioneaza”

Distribuie:

Publicat:

Mirela Vaida va deveni mama pentru a treia oara in primavara anului viitor, iar programul profesional s-a aglomerat atat de mult, incat a luat decizia de a mai taia din ”obligatii”.

Vedeta se simte bine, are energie, iar asta ii permite sa aiba un program incarcat: emisiune live la Antena 1, spectacole la Teatrul Constantin Tanase, plus doi prichindei care abia o asteapta acasa, la joaca.

In agenda ei a fost pana acum si musicalul „Mamma Mia”, dar sarcina avansata a determinat-o sa ia o pauza. Mirela Vaida radiaza pur si simplu si este intr-o forma excelenta. Insarcinata in 5 luni si jumatate, vedeta a participat luni seara la un eveniment monden, ocazie cu care ne-a impartasit ultimele noutati din viata ei.

Mirela Vaida a decis sa faca totusi o schimbare in program si a renuntat la musicalul „Mamma Mia”. Desi este un proiect de suflet si a fost extrem de bucuroasa in momentul in care a aflat ca face parte din distributia lui, acum este nevoita sa stea cuminte cateva luni.

„E mult de dansat, sunt multe coregrafii sus, pe bratele balerinilor sau chiar pe scara, pe o scara normala, portabila, mult dans, multe miscari cu viteza, nu cred ca e cazul sa fortez. Din luna a sasea, nu am vrut nici eu si nici producatorii sa ne asumam vreun risc, m-am retras, fac o pauza pana dupa nastere. Musicalul se mai joaca la Craiova in ajun de Craciun, la sfarsit de an la Sala Palatului si o sa mai aiba turnee prin tara anul viitor. Cu Teatrul de Revista Constantin Tanase nu iau pauza decat poate prin martie-aprilie, cand o sa intru in prenatal. Acolo nu e atat de solicitant, cant cu placere, ce simt, ce vreau, ce vrea sa auda publicul, ma adaptez de la un spectacol la altul, asa ca la Revista ma mai gasiti”, a declarat pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img