luni, 6 mai, 2024

Horoscop de weekend: 27-28 aprilie 2019

Distribuie:

Publicat:

Taur

Weekend-ul acesta se pare ca te gaseste tot desfasurand activitati de rutina. Fara sa-ti dai seama fie iti continui nestingherit activitatea profesionala, fie te ocupi de treburile cotidiene ale casei. Relaxeaza-te, selecteaza prioritatile si lasa-i si pe ceilalti sa te ajute. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca este bine sa-ti dozezi eforturile si chiar sa te odihnesti constient. O discutie de taina cu cineva drag iti poate aduce lamuriri pretioase.

Gemeni

Sfarsitul acesta de saptamana este potrivit pentru dialogurile cu cei aflati in strainatate. Poti planifica diverse calatorii peste mari si tari, atat in scop turistic, cat si in scop profesional. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a merge la un spectacol de teatru sau la un concert de muzica. Sufletul tau are nevoie de rafinare, iar arta si personajele ei sunt cele mai bune surse de inspiratie. Evita provocarile, vorbeste putin, direct si la obiect.

Rac

Ar trebui sa-ti indrepti atentia in acest week-end spre capitolul financiar. Sunt momente bune pentru a-ti planui investitii si cheltuieli importante. Pe de alta parte, in functie de caz, ai spor si succes la dialogurile legate de banii si bunurile altora. Mostenirile sau partajele se pot lamuri. Detaseaza-te de materialitatea si materialismul vietii cotidiene si priveste dincolo de aparente. Esentele relatiilor si situatiilor in care esti implicat ti se vor revela ca prin minune.

Leu

Finalul acestei saptamani este bine sa-l dedici relatiilor parteneriale. Organzeaza-ti treburile in asa fel, inca sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata. Acesta iti poate reprosa faptul ca in ultimul timp esti mult mai preocupat de prieteni, de nevoile tale sau de proiectele tale personale, neglijand astfel viata de cuplu. Pe undeva are dreptate. Se pot ivi discutii aprinse, insa foloseste-ti farmecul pentru a aplana situatia.

Fecioara

Sfarsitul acestei saptamani iti aduce spor in treburile cotidiene. Totusi este bine sa-ti dozezi eforturile, sa-ti selectezi prioritatile si sa le permiti celorlalti sa te ajute, deoarece sanatatea este vulnerabila. Pot aparea contradictii intre ce doresti tu sa faci sau cum doresti tu sa se desfasoare activitatile comune cu ceilalti, insa adapteaza-te situatiei. Sunt momente bune doar pentru rezolva treburi restante si pentru a te odihni.

Balanta

Weekend-ul acesta se anunta petreceri si timp suficient de a te ocupa de un hobby. O relatie sentimentala iti poate da batai de cap. Pentru altii, copiii vor necestia o atentie deosebita. Bine ar fi sa organizezi o petrecere surpriza si sa-i aduni pe toti cei dragi in jurul tau. Evita excesele si tine cont si de opiniile sau doleantele celor dragi. Unii te pot provoca doar de dragul jocului si de a se amuza pe seama ta. Pana la un punct, implica-te in acest joc.

Scorpion

Zilele acestui sfarsit de saptamana sunt rezervate familiei si treburilor gospodaresti. Este nevoie sa repari, sa renovezi, sa cureti, sa cumperi sau sa vinzi bunuri patrimoniale. Insa acum ar fi bine doar sa planuiesti toate acestea impreuna cu membrii familiei. Se contureaza discutii aprinse in casa, cu toata lumea. Evita escaladarea conflictelor, deoarece se pot permanentiza.

Sagetator

Week-end-ul acesta se pare ca vei fi mai mult pe drumuri. Astrele te invita sa faci mici excursii in aer liber sau la rude. Se pot ivi neintelegeri cu prietenii apropiati, dar cu un strop de efort si diplomatie vei depasi totul cu bine. Va reveni in atentia ta si latura educativa, in sensul ca va trebui sa te gandesti la parcurgerea unor forme de imbogatire a bagajului de cunostinte necesar in domeniul profesional.

Capricorn

Banii si implicatiile lor sunt subiectele preferate la acest sfarsit de saptamana. Sunt momente bune pentru cumparaturile necesare traiului zilnic, pentru a face cadouri celor dragi, insa si tu la randul tau poti primi atentii deosebite, cand te astepti mai putin. Totusi, fereste-te de investitii extravagante. De retinut ca exista multa confuzie, iluzie si lucruri neintelese in toate tipurile de relatii. Detaseaza-te de ceilalti si fii mai atent la nevoile sufletului tau.

Varsator

Este probabil sa decizi in aceste zile sa te ocupi de acum incolo, mai mult de tine si de nevoile tale reale. Relatiile cu ceilalti sunt aproape inexistente, asa incat nu forta nota si acorda-ti clipe de solitudine si refacere interioara. Plimba-te in locurile preferate, lectureaza o carte buna si fii alaturi numai de cei dragi si de incredere. Ceea ce decizi acum va avea repercusiuni pentru tot restul vietii.

Pesti

Week-end-ul acesta esti greu de remarcat in peisajul vietii cotidiene, deoarece astrele pun un fel de umbra peste tine. Sunt zile bune pentru a-ti intoarce privirea si eforturile doar catre tine. Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante, dar nu lasa sa se vada asta. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele circulatiei sanguine, asa incat abordeaza un regim alimentar usor, eforturi fizice moderate si odihneste-te mai mult.

Berbec

In ziele acestui weekend ar trebui sa te inconjori de prieteni. Sunt posibile intalniri agreabile, discutii profitabile si nu in ultimul rand poti afla informatii pretioase legate de serviciu sau de bani. Chiar daca, in umbra pandeste discordia, cu putin efort si atentie vei reusi sa rezolvi totul cu bine. Sunt momente decisive pentru unele relatii, asa ca daca apar animozitati intre tine si persoanele din anturjaul apropiat, renunta la ele fara echivoc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img