duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop, joi, 31 august 2017. Taurii reiau niște discuții în familie. Trebuie să găsească soluții pentru anumite probleme.

Distribuie:

Publicat:

FECIOARĂ: O să mai dureze puţin până să va-nţelegeţi cu perechea de suflet, pentru că nu comunicaţi aşa cum trebuie – mai exersaţi. O serie de lucruri se rezolva uşor, în timp ce altele încep să va deranjeze şi în principiu cele care ţin de sănătate par să se amplifice – şi trebuie avut grijă.

BALANŢĂ: Se pare c-o să faceţi un efort financiar să va cumpăraţi o casă ori să mai ridicaţi un etaj, s-o consolidaţi pe cea pe care-o aveţi. Poate puneţi la cale o activitate de pe urmă căreia o să câştigaţi bani şi veţi relaţiona cu oameni care vor face parte din alt proiect profesional, poate.

SCORPION: Sunt nişte oameni care vor să faceţi echipă ca să aveţi parte de nişte câştiguri, care să v-aducă banii în plus, în casă. Vi se propune ceva nou de lucru sau poate postura în care-o să fiţi puşi va fi diferită şi o să puneţi la bătaie toate calităţile să nu dezamăgiţi pe nimeni.

SĂGETĂTOR: Poate mai faceţi un pas în carieră şi o să atrageţi atenţia asupra voastră, o să va ridicaţi la nivelul care vi se potrivește mănușă. E posibil să luaţi nişte bani, vi se da înapoi o datorie şi o să fie o lejeritate, din punct de vedere financiar, şi poate aranjaţi o plecare la sfârşit de săptămâna.

CAPRICORN: Se poate să luaţi nişte bani şi să ieşiţi la o cafea cu prietenii, să vă faceţi program de plecat în plimbare de mâine-ncolo, pe undeva. Apar o serie de noutăţi care or să va menţină într-o stare de alertă şi o să aveţi spor la treaba, cei din jur vor pune şi ei umărul să va descărcaţi frumos.

VĂRSĂTOR: O să puteţi accesa un nou domeniu şi să vedeţi în ce măsură aţi putea face performanţă sau doar o încercare, de proba. Îi puteţi convinge pe nişte angajatori, cu argumente solide, să vă dea o funcţie, să vă manifestaţi lejer, să ieşiţi din notă obişnuită, că să mai arătaţi şi altceva.

PEŞTI: O problema de sănătate a rămas în aer şi trebuie făcut ceva să aflaţi prin ce metodă va puteţi vindecă. O să va puteţi pune casă la punct şi cu mai puţini bani şi în weekend aţi putea da o fugă în alt oraş, într-o staţiune turistică să vă deconectaţi împreună cu ai voştri.

BERBEC: Au rămas nişte vorbe nerostite şi partenerul de suflet vrea să fiţi sinceri, că să puteţi merge mai departe. E posibil să luaţi nişte bani din urmă şi va bucuraţi de ei într-o ieşire la munte, la mare, să faceţi tot posibilul să va aerisiţi şi să faceţi şi mişcare.

TAUR: O să aflaţi cât de mult va iubeşte fiinţa iubita şi o să vă meargă şi mai bine dacă o să fiţi receptivi la ce va cere. Se iveşte ocazia să mai luaţi câte ceva – în rate – pentru casă şi o să va puteţi descurca de-aici încolo cu banii, să nu fiți nevoiți să vă împrumutați.

GEMENI: Poate va duceţi la un interviu că să obţineţi un extrajob care v-ar salva dintr-o încurcătură financiară. Poate vi se-mplineste visul de a avea copii şi o să va reorganizati cu totul, o să va raportaţi la copil în absolut tot ce urmează să faceţi.

RAC: Poate vi s-a semnat deja o angajare şi vă organizaţi în aşa fel timpul încât să va rămână o ora, două şi pentru familie. E posibil să vindeţi ceva care să v-aducă o suma de bani, o casă, o maşină, sau să călătoriţi, dacă asta v-aţi propus mai demult.

LEU: Conflictele mai vechi dispar dacă o să-i provocaţi la o discuţie pe cei cu care nu v-aţi înţeles şi o să va continuaţi relaţia. O să va achitaţi de toate obligaţiile financiare că să va rămână ceva şi pentru o escapadă turistică în weekend să vă remontați că v-o fi ajuns oboseală.

 

Sursa: Pro TV

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img