miercuri, 8 mai, 2024

Scandal monstru in CSM. Controlul Inspectiei Judiciare la DNA a deranjat

Distribuie:

Publicat:

Scandalul din interiorul Consiliului Superior al Magistraturii nu a mai putut fi ascuns miercuri, odata cu sedinta de plen suspendata din lipsa de cvorum. Acuzatiile sunt grave: auditul Inspectiei Judiciare la DNA ar fi deranjat, urmeaza sa vina oameni “pregatiti emotional” si se incalca drepturile.

Judecatoarea Gabriela Baltag, membru in CSM, a vorbit in termeni duri despre situatia din Consiliul Superior al Magistraturii spunand ca Inspectia Judiciara va fi supusa unei „executii”. Efectele, sustine judecatoarea, sunt dupa controlul „fara tact si respect” care a fost facut la DNA.

„Am citit cu uimire avalansa de materiale care mi-au ajuns pe mail zilele acestea. Ca intr-o competitie, s-au intrecut pe rand, cu numeroase reclamatii, formulate la adresa activitatii Inspectiei Judiciare care se pare ca si-a realizat obiectivele ‘fara tact si respect’ atunci cand a verificat structura de parchet, supusa unui control obisnuit pentru instante, reclamatii venite nu doar de la varful DNA ci si din partea unor inspectori judiciari, ingrijorati de limitele controlului.”, arata Baltag, potrivit Mediafax.

Acuzatiile merg chiar mai departe…in functie urmeaza sa fie pusi oameni „pregatiti emotional„ care sa ia deciziile potrivite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img