miercuri, 22 mai, 2024

Îți dorești ca cineva să te aprecieze pentru cine ești? Angajează-te în videochat la Lucky Studio!

Distribuie:

Publicat:

Videochatul în Iași, în 2022, e complet diferit față de ce ai mai auzit tu ani în urmă. Evoluția e imensă. Sumele pe care le poți câștiga din jobul de model îți depășesc imaginația. Nu mai e un domeniu în care se câștigă doar bine. Ci foarte bine.

Lucky Studio e studioul Nr. 1 de videochat din Iași. Lucrăm cu zeci de modele ca tine, care au început de la zero. Cu ajutorul nostru, au făcut rapid progrese. Iar acum câștigă multe mii sau chiar zeci de mii de dolari.

Creșterea e uimitoare numai pentru ele. Nu și pentru ele. Pentru că ne așteptăm la evoluția asta. E normală. De asta suntem aici: să te ajutăm și pe tine să ajungi la mii și zeci de mii lunar. Dacă ești serioasă și ambițioasă, suntem 100% certe că vom reuși împreună.

Banii vin mai repede decât crezi

Primul pas e angajarea. Tot ce ne dorim la prima discuție este să vedem că îți dorești să-ți fie bine. Că ești determinată să faci foarte mulți bani. Asta înseamnă că investești atenție și energie în planurile noastre comune.

La Lucky Studio, câștigi din prima zi. Imediat cum vii la noi, începi să încasezi. Simiți rapid savoarea succesului. Cu fiecare săptămână în care acumulezi experiență, sumele cresc. Și se tot adună pe cardul tău.

Aici poți câștiga fără limite. Nu există nimeni care să te oprească, să-ți spună că e destul. Din contră, te încurajăm să obții mai mult. Și noi, ca studio, și partenerul nostru, care e singurul site de videochat premium din lume – LiveJasmin.

Îți dăm bonusuri progresive, la fel ca și LiveJasmin. Îți încurajăm reușita și ne bucurăm împreună cu tine de fiecare dată când obții un mare succes. Îți oferim un mediu plăcut, sigur și confortabil de lucru, pentru că ești în centrul atenției noastre.

În plus, te susținem prin 14 trainere excepțional pregătite. Fără falsă modestie, îți garantăm cel mai bun training din Iași. Investim în tine din respect pentru feminitatea ta. Suntem o echipă exclusiv feminină și ne ajutăm reciproc ca să ajungem cât mai sus.

Tu cât de sus vrei să ajungi?

Modelele de la Lucky Studio sunt campioanele încasărilor în videochat în Iași. Recordul absolut al unui model de la noi este 106.040 dolari într-o lună de job. Sigur, asta nu se întâmplă din prima zi. Dar e posibil să ajungi și tu la nivelul ăsta.

Ca să-ți faci o idee despre cum evoluezi la încasări, un model începător câștigă în primele 2 luni aproximativ 1.000-1.500 dolari lunar. După aceea, crește la 2.500-3.000 dolari lunar. Sunt bani care depășesc deja orice nivel de salarizare pe care l-ai putea obține la alt job în Iași.

Când te apropii de o jumătate de an în studio, putem vorbi deja de 5.000-6.000 de euro pe lună. Iar creșterea continuă. De tine depinde ce faci cu banii ăștia. Te poți distra cu ei, poți călători, ai libertatea să-i dai pe haine, telefoane, ce-ți trece prin minte.

Partea cea mai frumoasă e că, oricât ai cheltui, mereu faci și mai mulți bani. Cât timp ai constanță la program și îți respecți membrii, cardul tău e mereu plin. Îți iei tot ce vrei, oricând, de oriunde.

Sună bine? Hai să ne auzim la telefon! Sun-o pe colega noastră Claudia, care e PR la Lucky Studio și fă-ne o vizită. Suntem convinse că o să-ți placă foarte mult la noi. Abia așteptăm să te cunoaștem și să facem planuri de succes împreună!

Contact Lucky Studio videochat Iași

Tel: 0742 286 286

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img