miercuri, 1 mai, 2024

Fac videochat Galați de 7 ani și se pare că am supraviețuit oricăror blesteme (☺) sau prejudecăți.

Distribuie:

Publicat:

Apartament, casă, mașină? Îți poți lua gândul de la astea dacă ai un job pe salariul minim.Dacă mai trebuie să ai grijă și de alții în afară de tine, deja te gândești să îți găsești un job în străinătate unde poți avea siguranța unui salariu de 2000-2500€ pe lună.

Bună! Sunt Luciana, model Go M.A.D. by BEST Studios Galați, iar în acest articol îți voi spune povestea mea de model de videochat „de succes”. Am spus „de succes” pentru că succesul implică foarte multă muncă din partea mea, dar și o echipă capabilă pe care o am alături de mine. Nu vreau să te fac să crezi că dacă ești model de videochat Galați, l-ai prins pe Dumnezeu de-un picior. Dar vreau doar să te fac să realizezi niște lucruri. Am început să fac videochat în Galați în urmă cu 7 ani. La fel ca tine, mai întâi am încercat tot felul de joburi atât în România, cât și în străinătate.

Da, în străinătate îți poți găsi un loc de muncă unde să câștigi 2000-2500€ pe lună, însă și efortul este pe măsură. Îți spun din experiența mea că poți spune pa cluburilor, ieșirilor cu prietenii, dacă apuci să îți faci prieteni. Dormitul până la 7 devine un lux, iar weekend-urile sunt pentru a te reface după o săptămână lungă. Întorcându-mă în Galați destul de dezamăgită, dar știind engleza destul de bine, o prietenă mi-a recomandat studioul de videochat Galați Go M.A.D. by BEST Studios.

Aveam nevoie de mai mult, însă mi-era teamă de ce implică acest job de model de videochat. E de la sine înțeles că am mers la interviu și am îmbrățișat acest stil de viață. Însă povestea mea nu e doar despre studioul de videochat Go M.A.D. by BEST Studios. După un timp, am încercat să fac videochat de acasă. Însă câștigurile mele nu au fost la fel.

Una e când ai traineri doar femei, mereu online cu tine, și alta e când ești singură cuc în apartamentul tău. Nu ai pe nimeni să te motiveze, care să îți spună obiectiv ce trebuie îmbunătățit, care să te îndrume și să îți amintească de scopurile tale mai ales atunci când chiar nu ai chef.

Așa că m-am întors în studio. De ce m-am întors la Go M.A.D. și nu am mers la alte studiouri de videochat din Galați?Pentru că echipa Go M.A.D. by BEST Studios este ca o familie pentru mine. Sunt atenți la mine și la nevoile mele, cu ei am împărțit și încă împart multe momente din viața mea. Desigur că a cântărit mult și seriozitatea, profesionalismul, faptul că nu există amenzi sau penalizări și că primeam banii la timp.

Din momentul în care m-am întors, mi-am dat seama ce îmi lipsea: motivația lor, modul profesionist de a aborda acest domeniu. Nu am auzit ca la alte studiouri de videochat să se bazeze pe statistici, evoluție sau profil în funcție de personalitatea ta. Multe studiouri aplică aceeași rețetă de parcă toate femeile sunt la fel, toate trebuie să se îmbrace cum zic ei, să se poarte cum zic ei și te amăgesc cu un buton de trafic. Ce-o fi ăla?! Întreabă-i pe ei și apoi treci pe la unul dintre cele două studiouri de videochat din Galați Go M.A.D. by BEST Studios să vezi ce înseamnă performanță în acest domeniu. Acum sunt unul dintre modelele de videochat de top ale studioului.

Ce înseamnă asta?

Înseamnă training profesionist, de la traineri cu experiență, nu de la admini care n-au habar despre această industrie, înseamnă transparență, înseamnă manager de care nu ți-e frică, ci ți-e o prietenă foarte bună. Mai înseamnă și foarte multă muncă și perseverență din partea mea.

De ce ți-am povestit toate astea?

Pentru că poți reuși să ai câștiguri bunicele fără să fii nevoită să faci sacrificii imense. Da, faci videochat, dar asta nu e ceva rău și de blamat. Fac videochat în Galați de 7 ani și se pare că am supraviețuit oricăror blesteme (☺) sau prejudecăți. Ce e rău și de blamat este să fii păcălită, furată sau exploatată de studiouri de videochat obscure sau care te văd ca pe un bancomat.

Fii atentă când alegi studioul de videochat Galați. Mergi la mai multe studiouri de videochat din Galați. Informează-te.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img