vineri, 19 aprilie, 2024

Inca o demitere la Spitalul Judetean din Botosani! E a doua oara intr-o luna

Distribuie:

Publicat:

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, Livia Mihalachi, a fost înlocuită din funcţie pentru a doua oară în mai puţin de o lună.

Centrul Judeţean de Comunicare a transmis, vineri seară, o informare de presă potrivit căreia Mihalachi a fost suspendată din funcţie în baza unui ordin semnat de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru. În locul acesteia a fost numit medicul chirurg Radu Malancea, scrie agerpres.ro.

„Prin Ordinul Ministrului Sănătăţii nr. 679/15.05.2020, dna Livia Mihalache se suspendă din funcţia manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati pe perioada instituirii stării de alertă la nivel naţional, conform art. 21 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 70/2020. Prin Ordinul Ministrului Sănătăţii nr 680/15.05.2020, dr. Radu Malancea se numeşte în funcţia manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati pe perioada stării de alertă instituite în condiţiile Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 24/2020”, se arată în informare.

Numirea unui nou manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati are loc după ce vineri dimineaţă fostul director a preluat prerogativele funcţiei, ca urmare a încheierii stării de urgenţă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img