miercuri, 8 mai, 2024

Incendiu PUTERNIC in Londra! Un hotel de lux a fost cuprins de flacari

Distribuie:

Publicat:

Zeci de pompieri au intervenit astazi pentru a stinge un incendiu izbucnit la un hotel din zona Knightsbridge, la Londra, a anuntat Brigada Pompierilor din capitala britanica, relateaza CNN.

Imaginile postate pe retele de socializare surprind o coloana de fum in apropierea Mandarin Oriental, un hotel de cinci stele renovat recent.

”Cincisprezece vehicule si 97 de pompieri si ofiteri au fost chemate sa intervina la un incendiu in William Street #Knightsbridge”, au anuntat pompierii pe Twitter imediat dupa ora locala 16.00 (19.00, ora Romaniei).

Knightsbridge este unul dintre cele mai bogate cartiere din Londra, in care se afla magazine de lux ca Harvey Nichols si Harrods.

Circulatia rutiera pe drumurile din zona a fost oprita, iar transportul feroviar a fost perturbat, a anuntat autoritatea in domeniul transporturilor din capitala, Transport for London, inr-un mesaj postat pe Twitter.

Pompierii au primit 35 de apeluri telefonice care semnalau incendiul. Cauza incendiului era necunoscuta, a precizat un purtator de cuvant.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img