duminică, 5 mai, 2024

Ioana Ginghina, despre noaptea nuntii cu Papadopol: Cui ii mai statea gandul la altceva? Numai sa numaram banul, frate!

Distribuie:

Publicat:

Aflata la un eveniment de promovare a companiilor producatoarede decoratiuni, aranjanjamente florale si rochii de mireasa Ioana Ginghina si-a amintit amuzata de noaptea nuntii sale, petrecuta in urma cu 11 ani.

Petrecerea de nunta a Ioanei Ginghina si a lui Alexandru Papadopol a avut loc la hotelul Hilton din Capitala, iar, la finalul ei s-au retras in una din camere.

“Noaptea nuntii mi-as fi dorit sa fie altfel, noi am facut nunta la hotel la Hilton si ne-au dat camera unde se spune ca a stat si George Michael si voiam sa fie altfel. Imi luasem o camasa de noapte foarte sexy si, efectiv cand m-am vazut cu atatia bani, nu am avut in viata mea atatia bani gramada, nu am putut sa ma abtin sa nu ii numar.

Efectiv i-am pus pe pat, am deschis toate plicurile si de atunci nu am mai avut atatia bani, efectiv sa ii ai in mana! Era patul plin de plicuri si de bani, cui ii mai statea gandul la sex? Numai sa numaram banul, frate!

I-am si spus de atunci, nunta este un credit in rate, primesti banii si tu ii dai oricum in rate, inapoi, nu e ca iti raman tie. Dar e o bucurie ca ai avut asa deodata bani”, a declarat, pentru cotidianul Libertatea, Ioana Ginghina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img