duminică, 19 mai, 2024

Vladimir Draghia, accident pe partie! Castigatorul Exatlon, luat cu ambulanta

Distribuie:

Publicat:

Vladmir Draghia (32 de ani) a patit-o la schi. Duminica dimineata, castigatorul primei editii "Exatlon" (Kanal d) a fost luat pe targa de pe partia din Poiana Brasov si dus la spital cu o ambulanta. Faimosul, care in urma concursului a primit pe mana emisiunea "Fan Arena" de la acelasi post, s-a accidentat la genunchiul drept si va avea nevoie de ingrijirile medicilor specialisti.

Sezonul de schi din aceasta iarna a inceput si s-a terminat brusc pentru Vladmir Draghia, care cel mai probabil dupa ce a patit in acest weekend nu va mai pune claparii in picioare o lunga perioada de timp. Duminica, fostul concurent al show-ului de la Kanal d, aflat pe partia din Poiana Brasov, s-a accidentat la genunchiul drept. Un echipaj SMURD a sosit de urgenta la baza partiei si l-a transportat pe Vladmir la spital. Desi parea ca are o fractura deschisa, faimosul a incercat sa faca haz de necaz.    

El a publicat pe contul de Instagram o fotografie pe care a facut-o cu unul dintre membrii echipajului care l-a dus de urgenta la spital. "Las aici o noua amintire. Niciodata un moment nepotrivit pentru un selfie. Cateva copci la genunchi. Un fleac!", a notat Vladmir Draghia in dreptul unor imagini in care se afla intins pe targa in ambulanta.

Vladmir Draghia, pasionat de sporturile de iarna

In trecut, Vladmir Draghia a suferit si alte accidente. Chiar el povestea recent ca cu ani in urma si-a rupt mana in incercarea de a se da cu placa.

"Am incercat sa ma dau si cu placa, pentru ca mereu mi s-a parut ca arata mai cool echipamentul, dar tebuie sa recunosc ca prefer sa schiez. Mai ales dupa ce mi-am rupt mana, acum cativa ani, pe placa. Anul asta am mers la sanius si a fost mult mai distractiv decat ma asteptam. Avem nevoie doar de o panta si o modalitate de a aluneca pe ea, pentru a vedea cum toti oamenii, de fapt, in cea mai mare parte a timpului, doar joaca roluri de adulti", povestea el.

Pasionat de sporturile de iarna si profitand de zapada care a cazut in acest weekend, Vladmir a dat o fuga la munte cu sotia lui Alice. Surse din anturajul prezentatorului  "Fan Arena" au declarat ca Draghia se afla in afara oricarui pericol si miercuri va reveni pe sticla la emisiunea unde face cuplu cu Ilinca Vandici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img