marți, 7 mai, 2024

Ionuț Cercel, mesaj emoționant la aproape un an de la moartea tatălui său

Distribuie:

Publicat:

Ionuț Cercel a mărturisit acum ceva vreme că niciodată nu va putea trece peste moartea tatălui său. Este împlinit alături de soția lui și alături de copiii pe care îi au împreună, însă dorul pentru părintele lui este și va fi etern. La aproape un an de la moartea lui Petrică Cercel, Ionuț Cercel a transmis un mesaj emoționant.

Copiii manelistului au fost îngenuncheați de durere în momentul în care au primit vestea cea tristă. Până în ultima clipă, au sperat că tatăl lor, celebrul manelist Petrică Cercel, se va face bine și va veni acasă.

Ionuț Cercel, mesaj emoționant la aproape un an de la moartea tatălui său

Din nefericire, acest lucru nu a mai fost posibil. Regretatul manelist s-a stins din viață pe data de 15 septembrie 2021. De mai multe zile, manelistul era intubat la un spital din Capitală, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

Petrică Cercel a fost diagnosticat cu noul coronavirus, însă familia era aproape convinsă că manelistul se va face bine curând. Din păcate, starea lui de sănătate s-a agravat din ce în ce mai tare și a murit.

Marele manelist Petrică Cercel a fost cu adevărat un model pentru fiul lui, Ionuț Cercel. Încă de la o vârstă fragedă, Ionuț Cercel s-a bucurat de un succes răsunător în lumea manelelor, asemenea tatălui său.

Ionuț Cercel nu a mai urcat pe scenă de 5 ani

De data aceasta, Ionuț Cercel a ținut să îi mulțumească public tatălui său, care nu mai este printre noi. De cinci ani, Ionuț Cercel nu a mai apărut pe scenă și a încercat să stea cât se poate de departe de luminile reflectoarelor.

Cu toate acestea, românii îl iubesc, îl apreciază și îi ascultă muzica în continuare. Piesa sa a fost pusă la o petrecere sau la un festival, iar mulțimea a fost în delir. Videoclipul a ajuns și la Ionuț Cercel, care l-a postat pe contul său personal de Facebook.

”Ii mulțumesc tatălui meu pentru omul care sunt! Datorită lui și astăzi după 5 ani de când nu mai apar pe scenă ca solist vocal oamenii încă mă iubesc și imi ascultă melodiile ! Exact așa cum o spuneam în urmă cu18 ani , așa o spun și astăzi cu aceiași mândrie PENTRU CEI CARE NU MĂ CUNOSC, SUNT IONUT CERCEL, BĂIATUL LUI PETRICA CERCEL, #multumescoamenibuni. E greu să cânte o sală întreagă ACUM melodia ta in situația in care tu nu mai cânti de 5 ani… #performanță”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img