marți, 21 mai, 2024

Florinel își cere iertare de la Vali Vijelie! Ce regretă manelistul

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Florinel și-a cerut iertare de la Vali Vijelie, dar și de la  alți colegi. Ce regretă manelistul, dar și din ce motiv s-a retras din muzică în urmă cu mai mulți ani.

După ce a „dispărut” din muzică vreme de mai mulți ani, lăsând multe întrebări pe buzele fanilor, Florinel își cere iertare de la Vali Vijelie și nu numai. Ce greșeală a făcut manelistul în trecut, dar și din ce motiv nu a mai fost prezent în lumea muzicii.

Florinel își cere iertare de la Vali Vijelie

În exclusivitate pentru Antena Stars, Florinel și-a cerut iertare de la Vali Vijelie, dar și de la alți colegi pe care i-ar fi jignit în trecut. Deși totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, atunci când a fost filmat de mai multe persoane din Craiova în timp ce ar fi adresat anumite cuvinte neplăcute la adresa artistului și nu numai, manelistul regretă chiar și astăzi.

Chiar dacă regretă anumite lucruri din trecut, Florinel este fericit alături de Ioana, iar acum este mândru că a scăpat de probleme și a reușit să se schimbe radical, pe toate planurile.

„E bine că m-am pus la casa mea, mi-am văzut de treaba mea, m-am schimbat radical, din toate punctele de vedere, au fost și câteva certuri atunci, în perioada aia când o stricasem eu, m-au filmat niște băieți din Craiova și am vorbit foarte urât de câțiva colegi. Vreau să îmi cer scuze, în primul rând, lui Vali Vijelie, pe care îl respectăm și îl iubim, și tuturor celor pe care i-am jignit eu atunci, fiind în perioada mea de glorie”, a mărtursit Florinel, pentru Antena Stars.

Din ce motiv s-a restras la acea vreme din muzică

Mulți fani s-au întrebat din ce motiv nu a mai scos Florinel piese, mai ales pentru că unele dintre ele erau cunoscute de multe persoane din țară. Manelistul a dezvăluit că a în trecut a fost văzut ca o persoană rea, fapt ce i-a afectat cariera. Cu atât mai mult, artistul a trecut prin clipe grele și din cauza faptului că este de părere că și-ar fi dezamăgit fanii, care aveau mari așteptări de la el.

„Am fost văzut și cum să zic eu, îndepărtat, și se simțea pe oriunde mergeam și se simțea. Eram văzut ca un om rău (…) Mi-a afectat foarte mult și cariera, pentru că atâția fani aveau alte așteptări de la mine. (…) Am afectat și numele nostru: Florinel și Ioana. (…) Am greșit și am plătit. Am plătit cu vârf și îndesat câțiva ani, pentru că nu s-a mai auzit nimic de noi, nu am mai făcut melodii”, a adăugat manelistul.

Florinel susține că a greșit, dar consideră că a plătit pentru tot ce a făcut, pentru că fanii nu au mai auzit nimic nici de el și nici de Ioana pentru că nu au mai scos piese.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img