luni, 29 aprilie, 2024

Iulia Albu continua scandalul cu fostul sot. Amenintari voalate la adresa lui Mihai Albu: ”Ma deranjeaza ca fostul meu sot…”

Distribuie:

Publicat:

Iulia Albu este cunoscută pentru declarațiile controversate care au ajuns mereu în atenția publicului. Vedeta a spus mereu lucrurilor pe nume, mai ales când vine vorba de fosta căsnicie. Tocmai din cauza sincerității ei, Iulia nu prea a fost agreată în cercurile mondene.

Atac fără precedent la adresa fostului soț

Iulia Albu a vorbit despre relația cu fostul soț, Mihai Albu, după ce a fost deranjată de anumite afirmații publice ale acestuia.

„Mă deranjează foarte tare și când se scriu lucruri în legătură cu fostul meu soț. De fapt, mă deranjează că fostul meu soț dă declarații în care folosește numele meu”, a spus Iulia Albu.

Totodată, aceasta spune că între cei doi foști soți ar fi și alte lucruri ascunse, pe care dacă le-ar face publice s-ar isca o furtună.

„Și sincer, acum fără nici o modestie, consider că este jenant pentru o persoană să facă lucrul ăsta, mai ales atunci când la mijloc este un copil, iar eu chiar nu doresc să apar în presa de scandal. Pe mine nu mă caracterizează scandalul. Nu din punct de vedere personal. Adevărul se va afla și, când se va afla, vine furtuna”, a declarat Iulia Albu, conform cancan.ro.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu șapte ani, însă atacurile publice continuă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img