joi, 16 mai, 2024

Mădălin Voicu, dezvăluire de senzație: ”Emi Pian a fost omorat din greșeală”! Fostul parlamentar lansează un avertisment către Florin Salam: ”Se complace între infractori”

Distribuie:

Publicat:

Mădălin Voicu a dezvăluit faptul că Emi Pian ar fi fost omorât din greșeală, conform informațiilor sale. Fostul parlamentar a vorbit despre clanurile interlope și maneliști bătuți și șantajați de aceștia pe vlogul lui Cristi Brancu.

Mădălin Voicu despre Emi Pian: ”N-a murit lovit intenționat”

 

”Problema cu așa-zisele clanuri sau grupări de mafioți… intitulări sau denumiri care mi s-au părut ușor extravagante și cam fără sens. Asta în ideea că toată media, timp de 9-10 zile a prelucrat și comentat situația iscată la un joc de barbut, unde, din păcate, unul din cei care asistau la acest joc a murit. Dar, din câte știu eu, n-a murit lovit intenționat de către cel care este acum în detenție ci din greșeală. Toate comentariile nu numai că au fost exagerate și uneori chiar tendențioase, dar să vezi ce gusturi are românul, cum se uită el în mare parte doar la nenorociri și la lucruri care sunt ieșite din normele firești ale vieții”, a explicat Mădălin Voicu într-o discuție cu Cristi Brancu.

”În România nu există clanuri ci doar găști”

Fost politician și reprezentant important al comunității rome, Mădălin Voicu crede că în România nu există clanuri și că marii infractori nu sunt cu adevărat țiganii.

”Dacă există, într-adevăr, infractori de mare rang și personaje care fac rău acestei țări, în sensul că fraudează sau destabilizează economia națională, organizații care subminează prestigiul sau renumele țării, ăia nu sunt țiganii. Adică țiganii fac găinării, fac tot felul de coțcării, lucruri care sunt la nivelul periferic al societății, dar nu pot fi acuzați că au destabilizat bănci, că au vândut industria românească, că au schimbat cursul vieții românilor sau că au adus țara în sărăcie. (…)

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img