joi, 18 aprilie, 2024

Jennifer Lawrence: La Hollywood sunt considerata o actrita grasa

Distribuie:

Publicat:

Jennifer Lawrence a vorbit intr-un interviu despre secretele pentru o silueta de invidiat, actrita fiind o mare iubitoare de mancare. Castigatoarea premiului Oscar, in varsta de 28 de ani a  marturisit intr-un interviu pentru revista Vogue care este dieta pe care o urmeaza si ce exercitii face pentru a se mentine, chiar daca nu o intereseaza atat de mult felul in care arata.
 
”Nu-mi place cand oamenii spun „Fac doar asta sau mananc doar asta”. Eu mananc. Nu sunt atat de stricta in privinta dietei mele. Daca vreau o felie de pizza, mananc o felie de pizza. Dar ma antrenez mai mult decat de obicei pentru ca vreau sa arat intr-un anumit fel si sa ma cuprinda hainele pe care le am”, a declarat actrita, potrivit one.ro.
 
”Sunt fotografiata chiar si cand nu-mi doresc asa ca este putina presiune pentru a arata bine. Pentru mine este mult mai usor sa depun mai mult efort la sala decat sa spun ”Oh, nu! Nu pot manca asta”, a continuat Jennifr. In anul 2012, Jennifer Lawrence a povestit intr-un interviu pentru Elle ca niciodata nu s-ar infometa. ”Mananc ca un om al pesterii. O sa fiu singura actrita despre care nu se va zvoni ca este anorexica. La Hollywood, sunt obeza. Sunt considerata o actrita grasa”, povesteste Jennifer.
 
In luna martie 2018, intr-un interviu pentru revista Vanity Fair, Jennifer Lawrence a vorbit despre dieta pe care a fost nevoita sa o tina pentru rolul balerinei din Red Sparrow. ”Nu pot sa tin o dieta. Imi este foame. Trebuie sa stau in picioare. Am nevoie de multa energie”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img