sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Lidia Buble, certuri la cutite cu Razvan Simion! ”Sunt un pachet de nervi…”

Distribuie:

Publicat:

Cantareata a marturisit ca relatia ei cu celebrul prezentator nu este mereu roz si mai este presarata cu momente tensionate, pornite mai ales din cauza perfectionismului ei.

Invitata la OK! TV LIVE, Lidia Buble a povestit despre noul ei clip, „Tu”, si despre povestea ei de iubire care a inspirat aceasta piesa – cea cu Razvan Simion, care a devenit de un an si jumatate si managerul ei.

“Tu ma rupi si ma lipesti”, spune un vers al noii sale piese, iar Lidia spune ca se regaseste total in aceste cuvinte. “Se intampla, ca in orice cuplu, ca eu si Razvan sa mai avem si perioade tensionate. La noi, de obicei, se intampla in preajma lansarii unei noi piese, pentru ca eu sunt foarte stresata atunci, imi doresc ca totul sa fie foarte bine organizat si pus la punct. Sunt un pachet de nervi si atunci Razvan are suficienta rabdare incat sa ma suporte, alteori se mai satura si el si mai sunt mici chestii, dar nu le putem numi certuri mari”, a spus ea.
Primele declaratii despre nunta

Se pare ca Razvan Simion si Lidia Buble se indreapta cu pasi siguri catre altar. Cei doi au discutat deja despre nunta, dar primul pas va fi „botezul” religios al „matinalului”. Razvan e gata sa se converteasca la religia penticostala.

Lidia Buble si Razvan Simion se iubesc de doi ani, iar acum sunt gata sa faca pasul cel mare. Artista si matinalul si-au facut deja planuri pentru marele eveniment, dupa cum a lasat sa se inteleaga chiar Razvan, intr-un interviu acordat recent. Lidia Buble este adepta a religiei penticostale, iar persoanele care doresc sa se alature noii credinte, conform traditiei, trebuie sa se boteze. De dragul iubitei lui, „matinalul” este gata sa o faca si pe asta.

„Lidia mi-a dat linistea de care aveam nevoie. O iubesc pentru ca mi-a adus echilibrul in viata. Chiar daca pare copilaroasa, este surprinzator de matura si extraordinat de optimista. O iubesc pentru ca are doi ochi frumosi care imi zambesc din interior in fiecare dimineata si o iubesc pentru ca ma lasa sa fiu eu insumi. (…) La noi va fi mai intai botezul si abia apoi nunta. Nu, nu va ganditi la botezul copilului, va fi botezul meu si apoi nunta”, a marturisit Razvan Simion, pentru revista Unica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img