vineri, 10 mai, 2024

Razvan de la Insula Iubirii da detalii incendiare din show

Distribuie:

Publicat:

Razvan de la Insula Iubirii a scos la iveala o informatie neasteptata despre show-ul transmis de Antena 1.

Razvan, unul dintre concurentii de la Insula Iubirii, a dat din casa. Acesta a dezvaluit de ce s-a ridicat, la confruntarea cu Cati, si a plecat de la show-ul filmat in Thailanda.

Concurentul sustine ca a fost deranjat de faptul ca prezentatorul show-ului i-a pus o intrebare mult prea intima.

„Oameni buni!! Las si eu asta aici de Luni ??… dar vom vedea duminica!! Plecarea lui Razvan cel mai probabil se va interpreta de catre emisiune ca am fugit si a fost un las neavand curaj sa il confrunt pe Radu, dar va spun eu acum de ce am plecat!!

M-a intrebat Radu de cand nu am mai facut sex cu Cati!!! Mi s-a parut o intrebare foarte deplasata si m-am ridicat respectuos fara a jigni sau a deranja pe cineva plecand acasa! O zi buna, am lasat asta aici ca in proportie de 80% vor iar sa ma denigrezee ???!! O zi buna!”, a precizat Razvan pe contul sau de socializare.

Razvan si Cati au spus tare si raspicat la ultimul bonfire ca intre ei totul s-a terminat, dar se pare ca dupa terminarea show-ului cei doi au ramas impreuna. Se pare ca Razvan a reusit sa o ierte pe Cati, dupa ce aceasta s-a indragostit de George si au existat apropieri intime intre cei doi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img