sâmbătă, 18 mai, 2024

Liviu Dragnea si Rick Perry, discutii tensionate. 20 imagini care dovedesc presiunile la care este supusa Romania – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pe data de 18 septembrie 2018, in jurul orei 15:50, Liviu Dragnea si afla in fata biroului sau de la camera Deputatilor in asteptarea ministrului american al Energiei, Rick Perry, aflat la Bucuresti pentru a participa la Summitul Initiativei celor Trei Mari. Minutele treceau iar Liviu Dragnea nu parea a fi in largul lui, parea stresat si putin speriat de ceea ce va urma. In cele din urma, ministrul american isi face aparitia la ora 15:55, insotit de ambasadorul Hans Klemm. Ulterior, delegatia americana a intrat in biroul lui Liviu Dragnea.

Discutiile se incheie in jurul orei 16:35, adica dupa 40 de minute, iar cei doi oficiali par binedispusi. Doar par! Acestia mai fac cativa pasi si se opresc, Liviu Dragnea avand o reactie destul de neobisnuita, ca si cum i-ar cere socoteala ministrului american pentru ceva. Ceilalti membri ai delegatiei se indeparteaza. Doar ambasadorul Hans Klemm ramane sa-i astepte.

In cele din urma, cei doi isi strang mainile, se masoara pentru ultima data si se indeparteaza unul de celalalt.

Dupa intalnire, Camera Deputatilor da publicitatii un comunicat in care se spune ca "este necesara adaptarea strategiei si politicilor nationale pentru a raspunde atat cerintelor de securitate, cat si celor de mediu, precum si nevoilor investitorilor si participantilor la piata energiei". Cu alte cuvinte, presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a angajat ca va tine cont de propunerile americanilor in privinta legii offshore, in special de doleantele companiilor investitoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img