sâmbătă, 4 mai, 2024

Loredana Chivu nu se mai fereste! A spus cate operatii estetice are, de fapt: “Cinci interventii chirurgicale”

Distribuie:

Publicat:

Pana la varsta pe care o are… 28 de ani, Loredana Chivu “s-a tunat” de mai multe ori si “si-a sculptat” cu ajutorul bisturiului trupul atunci cand si-a dorit. Invitata intr-un platou de televiziune, focoasa blonda a spus adevaratul numar al operatiilor estetice pe care le are. Ea a vorbit si despre viata amoroasa si a dezvaluit ca planuieste sa devina mama in urmatorii doi ani.

Loredana Chivu a spus cate operatii estetice are, de fapt: “Cinciinterventii chirurgicale”

Loredana Chivu a declarat pe canapeaua emisiunii moderata de Mihai Morar ca si-a pus implanturi mamare de patru ori si si-a operat nasul. Pe langa aceste operatii estetice, fosta asistenta a lui Dan Capatos a recunoscut ca si-a facut si mai multe injectari, insa

“Am o rinopastie, pentru ca am fost obligata, am fost lovita cand eram mica, nu putea sa respir cu nara stanga. Am umblat si la forma nasului. Am la sani cateva operatii pentru ca am avut o problema. (…). Am vorbit la tine in emisiune despre problema la sani. In rest, am injectari. Cinci operatii, patru la sani, una la nas. (…) Nu, nu am cercei in sani”, a marturisit Loredana Chivu in cadrul emisiunii “Rai da’ buni”.
Loredana Chivu, mama in viitorul apropiat

Desi a spus ca in prezent este singura, Loredana Chivu are planuri mari! Vrea ca pana la varsta de 30 de ani sa devina mamica si a subliniat ca prefera sa isi tina viata amoroasa departe de ochii presei.

“Asta nu stiu, acum sunt singura, nu ma vezi? Am venit singura. Nu pot sa spun. De fiecare daca cand am povestit s-a intamplat ceva. Vreau sa fiu fericita in privat. De casatorit, o sa ma casatoresc cand vrea Dumnezeu. Pana la 30 de ani vreau sa am copil. De mica mi-am dorit asta, inca de cand m-am dezvoltat ca femeie.

Nu sunt intr-o relatie. Sunt linistita, imi doresc sa ma concentrez pe altceva, in primul rand pentru mine si apoi pentru ceilalti. Daca esti Zen, toate lucrurile bune vin inapi la tine”, a mai spus Loredana Chivu in cadrul emisiunii “Rai da’ buni”.

Loredana Chivu, fosta asistenta TV

Loredana Chivu (28 de ani) se ocupa cu modellingul, iar, in urma cu cativa ani, facea echipa cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderata de Dan Capatos.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img