sâmbătă, 18 mai, 2024

Magda Vasiliu, mesaj emotionant la un an de la operatia baietelului sau: ”Multumesc la nesfarsit…”

Distribuie:

Publicat:

Magda Vasiliu a postat un mesaj emotionant la un an de la operatia baietelului sau. Timpul trece, iar baietelul Magdei Vasiliu este, acum, un copil absolut normal. Esre fericit, se joaca, a uitat clipele extrem de grele prin care a fost obligat sa treaca. Bolnav de cancer, Vlad a primit sansa unei alte vieti datorita medicilor care l-au operat.Mama lui a postat un mesaj emotionant pe contul de socializare.

Dificila operatie a durat 7 ore si jumatate, iar familia a trait in tensiune maxima tot acest interval de timp. ”Cu totii am asteptat, cu sufletul la gura, un rezultat pozitiv. Medicii ne-au anuntat ca totul a decurs normal, ca Vlad n-a avut nevoie nici macar de transfuzie, ca e stabil si nu are nevoie nici de terapie intensiva postoperator… Acum, dupa un an, Vlad merge normal, se joaca, merge cu bicicleta, inoata… Nu pot decat sa le multumesc la nesfarsit medicilor de la Bambino Gesù!‘” a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de socializare.

Magda Vasiliu, mesaj emotionant la un an de la operatia baietelului sau. ”Nu aveam cum sa-mi salvez copilul in Romania!”

Cu un an de zile in urma, Magda Vasiliu explica de ce a ales sa isi opereze copilul in Italia.

„De ce am plecat? Am plecat pentru ca nu aveam cum sa-mi salvez copilul in Romania. Mi s-a spus ca cea mai buna solutie ar fi amputatia piciorului. In Italia, cand le-am descris situatia si le-am spus de amputatie, au facut ochii mari si m-au intrebat «de ce?». (…) Medicul din Romania mi-a atras atentia ca biopsia va starni un vulcan. In felul asta, celulele canceroase se pot raspandi prin tot corpul, ceea ce evident ofera sanse minime de vindecare. Deci, practic, prima lovitura pe care am luat-o a fost la doua zile dupa ce am ajuns cu copilul la camera de garda de la Marie Curie. Ala a fost si momentul in care am decis, impreuna cu sotul, meu sa plecam cat se poate de urgent. A fost marea sansa a lui Vlad ca familia sotului meu sa locuiasca de ani buni la Roma. Decizia de a pleca, sosirea la Roma au fost chestiuni de o zi. Acolo am ajuns la camera de garda cu Vlad fara niciun alt document in afara de pasaport si le-am spus ca este suspectat de cancer osos. Atat! Nu mi-au cerut medici de familie, trimiteri, au luat copilul, l-au internat, intr-o saptamana aveam diagnosticul, iar in zece zile a inceput chimioterapia“, a explicat Magda Vasiliu intr-un interviu acordat postului turcesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img