sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Madalin Ionescu, afirmatii halucinante: „Am vorbit cu Marcel Pavel si…” Declaratiile lui au starnit un val de controverse, dupa ce artistul a fost confirmat cu coronavirus

Distribuie:

Publicat:

În plină pandemie de coronavirus, mai multe vedete au fost testate pentru corornavirus și, din păcate, rezultatul a fost pozitiv. Printre cei care au fost infectați cu virusul COVID-19,  se numără și cântărețul Marcel Pavel. Artistul în vârstă de 60 de ani se află în aceste momente internat în spital.

Mădălin Ionescu, de vorbă cu Marcel Pavel, după ce artistul a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Mădălin Ionescu a stat de vorbă cu Marcel Pavel, după ce cântărețul a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

„Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel. Nu o să vă spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înţeles cum a răcit. E clar. Diferenţele mari de temperatură între studioul în care prestau el şi colegii pentru o emisiune TV şi spaţiul în care îşi schimbau ţinutele puteau provoca oricui răceli puternice. Marcel a făcut dublă pneumonie intrând înfierbântat într-o încăpere cu aerul condiţionat dat la maxim. Nimic anormal. Sau poate că filtrele de aer condiţionat erau pline de bacterii. Pare să fi existat, totuşi, un focar gripal.

Cum a apărut COVID-ul în ecuaţia asta? Nu ştiu! Marcel e de o probitate morală uriaşă. A-l bănui că a acceptat nu ştiu ce parteneriat imoral ar fi absurd! Imposibil! Sistemul i-a spus că are COVID-19. În ziua de azi nu îţi mai permiţi să răceşti de la aerul condiţionat din maşină sau pentru că ai băut cola cu gheaţă ori pentru că ai consumat prea multă îngheţată! Rişti ca o dată ce ai ajuns la spital, să te găsească «băieţii» cu Sars-CoV-2. Dacă ai şi vreun nume sonor, eşti perfect pentru «ayatollahii» COVID!“, a scris Mădălin Ionescu pe pagina lui de Facebook.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img