miercuri, 15 mai, 2024

Miami sau Vegas? Tu ce alegi?

Distribuie:

Publicat:

Gloria Agency este o agentie si nu un simplu studio de videochat din Bucuresti, fapt ce ne diferentiaza de restul companiior din domeniu. Un alt factor care ne pozitioneaza in topul companiilor de videochat, este conceptul de Model Glamour pe care l-am implementat, care intruchipeaza combinatia de succes dintre videochat adult si nonadult. Imbinarea celor doua s-a dovedit a fi reteta castigatoare, reusind astfel sa atragem in echipa Gloria Agency modele de top, devenind lideri de piata si agentia numarul 1 din Romania in timp record. Modelele sunt independente, isi fac programul singure, mediul de lucru fiind unul prietenos si relaxat, insa profesionist. Sediul agentiei se afla intr-o cladire de birouri din centrul Bucurestiului, tocmai pentru a legitima confidentialitatea modelelor angajate. Toata activitatea se desfasoara in camerele amenajate de specialisti in design si industria chatului, iar aparatura pentru filmare/streaming este de ultima generatie. 

 Experienta de peste 16 ani in domeniu ne ajuta sa facem cea mai buna selectie a modelelor. Gloria Agency pune la dispozitie cel mai complex setup, iar investitia in modele nu se rezuma doar la hair & makeup profesionist, ci se extinde pana la shootinguri foto/ video, traineri si o intreaga echipa de marketing care se ocupa de imaginea acestora. 

 Aspectele acestea sunt extrem de importante deoarece detaliile determina castigurile unui model, iar Gloria Agency se asigura ca modelele au toate premisele pentru a castiga sumele mult dorite.  

Știm că imaginea are un aport extraordinar în ceea ce înseamnă mediul online și de aceea depunem eforturi constante pentru a pune modelele în cea mai bună lumină. Gloria Agency inovează. Pentru că dorința de a fi cei mai buni ne reprezintă în totalitate, și departamentul foto-video este format dintr-o echipă profesionistă. Ne remarcăm prin ședințele foto/video profesionale pe care le realizăm, dar și prin alegerea atentă a cadrelor în care surprindem modelele.

An de an am realizat ședințe foto, dar și video, în numeroase locații din USA, printre care se numără LA, Miami și Las Vegas, cu scopul de a crea conținut original marca Gloria. Chiar dacă scopul majorității călătoriilor noastre este relaxarea sau distracția, unele dintre ele au și un scop educativ. În fiecare an, participăm la summit-uri internaționale în locațiile mai sus amintite, cu diverse ocazii: ateliere și instruire pentru modele, evenimente pentru echipa noastră de training și, desigur, petreceri în care modelele au facut schimb de experiențe si au cunoscut obiceiuri si culturi noi.

In aceste calatorii modelele Gloria au avut parte de experiente de neuitat! S-au plimbat cu elicopterul deasupra Marelui Canion, au vizitat numeroase cazinouri, si-au testat limitele intr-un mod extrem sarind de pe cea mai inalta cladire din Vegas numita Stratosphere Tower, au luat parte la Cirque du Soileil, show-uri de cabaret, spectacole live si s-au distrat in renumitele cluburi de noapte; s-au plimbat cu barca cu aer in Parcul National Everglades si au vizitat ferma de aligatori din Miami.

De doua ori pe an echipa Gloria viziteaza USA, dar si multe alte locatii. Daca vrei sa iei parte la aceste calatorii, nu ezita si alatura-te echipei noastre.

Your dream is our mission!
 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img