duminică, 5 mai, 2024

Mirabela Dauer, povesti din tinerete: La 18 ani am plecat din tara. Am cantat in toata Iugoslavia

Distribuie:

Publicat:

Mirabela Dauer a povestit la „Voi cu Voicu” tot felul de experiente din tineretea ei. 

„E pacat de tara asta frumoasa. Cred ca Dumnezeu de asta se supara pe noi, pentru ca o parasim. El ne-a dat tot ce exista in tara asta. Mare, munte, delta, verdeata si noi am parasit-o, ne ducem sa fim sclavi”. 

„Eu am plecat pentru prima oara in viata mea, eram casatorita cu primul meu sot, si am plecat sa cant cu o formatie in Iugoslavia. Am zis hai ca merg, eram mica, aveam 18 ani. Am cantat in toata Iugoslavia. Eu m-am maritat repede pentru ca voiam sa merg la chefuri. Tata nu ma lasa sa vin tarziu acasa. Eu l-am pus in fata faptului implinit, i-am zis ca vreau sa ma marit. M-am dus cu mama si tata la el acasa, am fost la ei la masa. Si tatal lui, un om foarte haios, a spus „hai sa casatorim si noi pisicile astea doua”. 

„Nu am facut nunta, am facut cununia civila si petrecerea am facut-o pe undeva pe la Piata Unirii. Divortul tot acolo l-am petrecut. Ne-am despartit la chef, ani de zile am fost prieteni si am comunicat. Eu voiam sa cant, sa plec, si el nu a fost de acord. Cu aceasta meserie nu stiu daca cineva reuseste sa-si tina casnicia, doar daca e in trupa cu tine”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img