sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Momente de panică pentru Andreea Esca. Fiica ei a ajuns la spital: „Mi-a fost rău!”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Esca trecut prin clipe de groază din cauza fiicei sale. Alexia Eram a ajuns la spital de urgență, după ce a început să se simtă foarte rău. Medicii i-au pus acolo un diagnostic dur și au făcut tot ce au putut pentru a o pune pe picioare.

Alexia Eram, probleme de la consumul de fast-food

Alexia Eram este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi din țară. Fiica celebrei Andreea Esca este cunoscută în mediul online, unde are o comunitate mare de oameni ce o urmăresc. Aceasta îi ține la curent cu tot ce este nou în viața ei și se asigură că este cât se poate de activă.

În ultima vreme, însă, a cam lipsit de pe rețelele de socializare, ceea ce i-a speriat pe fani. Aceștia au bombardat-o imediat cu mesaje, iar aceasta a ținut să clarifice situația. Astfel, tânăra a explicat că s-a confruntat cu probleme de sănătate grave, după ce a consumat mâncare de tip fast-food.

Mai exact, tânăra s-a simțit rău, mai ales noaptea, după care a decis să meargă la spital. Starea neplăcută nu trecea în niciun fel, așa că a decis să consulte un medic de urgență. Acolo a primit diagnosticul de toxiinfecție alimentară și și-a dat seama că mâncarea nesănătoasă a fost de vină. După ce i s-a aplicat un tratament, a început să se simtă mai bine și a decis să aibă grijă la alimentele pe care le consumă.

„Nu am fost deloc prezentă pe social media pentru că mi-a fost rău toată ziua. Am făcut o toxiinfecție alimentară de la un fast-food și mi-a fost rău toată noaptea.

Astăzi am fost la spital să-mi fac o perfuzie să-mi revin și acum sunt mai bine și am zis să ies la plimbare, chiar dacă este urât afară, să iau aer curat’, a spus Alexia Eram pe rețelele de socializare.

Mario Fresh a ajuns și el la spital

Ultima perioadă a fost agitată și pentru Mario Fresh. Înaintea iubitei sale a ajuns și el la spital, unde s-a pozat cu perfuzia la mână. Se pare că situația nu a fost la fel de gravă în cazul lui, pentru că nu ar fi avut nicio afecțiune.

Artistul a mărturisit că a mers la o clinică privată pentru a-și administra vitaminele, de care are mare nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie. Are parte de multe nopți nedormite, motiv pentru care alege să aibă grijă de sănătatea lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img