sâmbătă, 13 aprilie, 2024

MRU, consilierul lui Iohannis, face previziuni pentru 2015

Distribuie:

Publicat:

Proaspat numit consilier onorific al presedintelui Klaus Iohannis, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu anunta, intr-o postare pe Facebook, un an politic agitat si tumultuos.

“Prima zi a noului an. 2015 va fi un an fierbinte, un an plin de tumult si agitatie, un an care va contribui la croirea unui nou parcurs pentru noi, pentru generatiile viitoare, pentru Romania. Inainte de a intra in valtoarea evenimentelor cotidiene, sa ne bucuram din plin de micile momente de liniste care ne sunt ingaduite”, scrie Mihai Razvan Ungureanu.

In aceeasi postare, Ungureanu le ureaza “La Multi Ani” celor care isi serbeaza onomastica pe 1 ianuarie. “Astazi Sfantul Ierarh Vasile cel Mare, aparator al celor sarmani, al celor neputinciosi, sa ne binecuvanteze cu harul sau. Sa ne uitam cu credinta in viitor, sa ne acceptam greselile, sa ne asumam responsabilitatile si sa devenim crestini mai buni in anul care tocmai a venit. Un sincer ‘La multi ani!’ tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica. Sa avem cu totii o zi linistita si plina de implinire in mijlocul familiei”, scrie fostul prim-ministru.

Pe 29 decembrie, Ungureanu a fost numit drept consilier personal al presedintelui Klaus Iohannis. Functia de consilier personal nu este remunerata, fiind una onorifica. “Presedintele Romaniei l-a numit pe domnul Mihai Razvan Ungureanu consilier personal, functie onorifica neretribuita”, a confirmat pe Facebook purtatorul de cuvant al presedintelui, Tatiana Niculescu Bran.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img