marți, 14 mai, 2024

În ce a investit Dana Rogoz banii moșteniți de la tatăl său: ”În felul acesta îmi va rămâne mereu”

Distribuie:

Publicat:

Dana Rogoz a spus în ce a investit banii pe care i-a moștenit de la tatăl său. Actrița a mărturisit că a pus în aplicare o idee pe care o avea de mai mult timp, dar care abia acum, după ce a tot fost încurajată de soțul ei, a început să lucreze intens la ea. Este un proiect de suflet și, mai spune ea, speră să nu dezamăgească.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir au sărbătorit de curând 10 ani de la cununia civilă. Cei doi trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste de 18 ani și au împreună doi copii superbi: un băiat, Vlad, în vârstă de opt ani, și pe Lia Elena, în vârstă de doi ani. Cei doi se înțeleg de minune, iar Radu își susține soția și o încurajează să facă lucruri mărețe.

În ce a investit Dana Rogoz banii moșteniți de la tatăl său

De curând, Dana Rogoz a povestit în ce a investit banii pe care i-a moștenit de la tatăl său. Pe rețelele de socializare, vedeta a anunțat că va scrie și regiza un scurtmetraj, asta după ce a fost încurajată de soțul ei, regizorul Radu Dragomir.

”Acum vreun an jumătate am scris un scenariu pentru un scurtmetraj. Ideea lui o purtam în minte de câteva luni bune și, la insistențele lui Radu, m-am apucat să o pun și pe hârtie. Mă rog, primul draft l-am scris de fapt pe telefon, în Notes, stând în autorulotă pe scaunul din dreapta, în drum spre Viscri. Am scris scenariul cu tot cu replici, din prima clipă, adică foarte aproape de forma în care se va filma. Mă gândeam că dacă lui Radu îi va plăcea, îl va putea regiza el. Dar iar la insistențele lui, dar și ale lui Claudiu Mitcu (regizor și producător, cu care am mai lucrat până acum 2 scurtmetraje), am luat hotărârea de a regiza chiar eu. E scenariul tău, e viziunea ta. Am mare încredere în tine, Dana”, mi-a spus Radu și mi-a dat aripi. Așa am început pregătirea scurtmetrajului. ”, a scis Dana Rogoz pe instagram.

Dana Rogoz, despre moștenirea primită de la tatăl său

Dana Rogoz a spus și că suma de bani investită în acest scurtmetraj are o poveste, ar fi moștenirea primită de la tatăl ei.

”Cât privește bugetul lui, e deja o întreagă poveste… După ce a murit tata, frații mei și cu mine am împărțit la 3 banii de pe o garsonieră moștenită de la el. Și precum cei 3 purceluși, fratele cel mare a folosit partea lui pentru renovarea unui apartament, mijlociul i-a investit într-un joc pe calculator (fiind game designer), iar eu îi voi investi în acest scurtmetraj. Mi se pare că voi da un sens acestor bani, că în felul acesta îmi va rămâne mereu ceva de la tata.”, a mai scris vedeta.

Dana Rogoz a mai spus că suma moștenită de la tatăl ei reprezintă cea mai mare parte a bugetului. Pe lângă asta, fonduri proprii, mulți prieteni în echipă și câțiva sponsori care au sărit să o ajute, pentru ca acest scurtmetraj să existe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img