luni, 29 aprilie, 2024

Perneș s-a distanțat de Sabrina. Ce se întâmplă între cei doi concurenți de la Mireasa Capriciile – Iubirii

Distribuie:

Publicat:

În gala de sâmbătă, Sabrina și Perneș au transmis fanilor că nu se căsătoresc în competiție, iar pe parcursul emisiunii între cei doi s-a instalat o distanțare vizibilă. Cei doi nu și-au vorbit pe durata pauzelor publicitare din timpul galei, iar după emisie au păstrat distanța. Iată ce se întâmplă între cei doi concurenți de la Mireasa Capriciile – Iubirii!

În timpul galei de sâmbătă, Sabrina a transmis fanilor că ea și Perneș nu se vor căsători în timpul competiției, iar pe tot parcursul acestei ediții cei doi au stat foarte distanțați. Ce se întâmplă între cei doi concurenți din casa Mireasa Capriciile – Iubirii.

Perneș s-a distanțat de Sabrina

Perneș a fost destul de deranjat de atitudinea iubitei lui și i-a transmis acesteia că vrea să facă un pact. Ei bine, concurentul spune că până la finalul emisiunii, cei doi să fie doar colegi de cameră și să nu se mai pupe, îmbrățișeze sau altele.

„Să fim așa niște colegi de cameră! Hai să facem un pact! Până ieșim din casa, nu ne mai pupăm, nu ne mai ținem în brațe, nu mai absolut nimic”, i-a transmis Perneș, Sabrinei.

Concurentul a mărturisit că așteaptă de la iubita lui să-l împace atunci când el este supărat, însă ea preferă să se retragă și să-l lase să se liniștească.

„N-am treabă cu măritatul. Am momente când sunt foarte nervos și ea parcă mă lasă în pace în loc să mă împace. Asta nu-mi place”, a spus Perneș.

Ce spune Sabrina despre situația creată

Sabrina a dezvăluit că au purtat o converație, iar după și-au revenit, s-au împăcat și chiar au dormit îmbrățișați.

„Eu l-am împăcat până la urmă. Cumva, după ce am avut discuția, am fost mai ok. După aia a urmat petrecerea și ne-am revenit. Ieri am fost foarte ok, iar azi noapte am dormt îmbrățișați. Cred că asta a fost cheia, am dormit foarte bine amândoi”, a declarat concurenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img