duminică, 5 mai, 2024

Narcisa Moisa, totul despre cea de-a doua sarcina. Manelista a dezvaluit sexul copilului

Distribuie:

Publicat:

Anul 2018 este, de departe, anul gravidutelor! Narcisa Moisa, cunoscuta de toata lumea drept Narcisa manelista urmeaza sa devina mama pentru a doua oara, in primavara acestui an.

„Sunt in cinci luni jumatate. Am aflat pe la vreo 3 luni ca sunt insarcinata si chiar ma simteam rau la inceput si nu stiam de ce.
Credeam ca e din cauza noptilor pierdute sau de la operatia de micsorare de stomac. Am facut testul de sarcina si mi s-a confirmat.

Mi-a zis sotul meu ca vrea fetita, dar este tot baietel. Nu am asa multe pofte, am avut o perioada in care m-am simtit rau ca aveam drumuri foarte lungi la cantari. Din iarnuarie nu o sa mai prestez, pentru ca pe la sfarsitul lunii februarie o sa nasc. Acum, a doua oara, nu mai pot sa nasc natural, chiar daca as fi vrut.
Am luat doar 9 kilograme in plus.  Sotul meu este langa mine tot timpul. Sincer, mi-as fi dorit sa fie fetita, sa fie o mini Narcisa, dar sotul meu mi-a zis: stai linistita, ca vom face si al treilea copil, pana facem fetita” a spus Narcisa Moisa, pentru Antena Stars. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img