sâmbătă, 18 mai, 2024

S-a intamplat! Bianca Dragusanu si Alex Bodi au tinut sa se afle de la ei! Primele imagini

Distribuie:

Publicat:

Zilele trecute, Bianca Dragusanu si Alex Bodi au botezat-o pe fetita unor buni prieteni. Superba blonda a postat o fotografie in care o tine in brate pe micuta Eva Maria. Cei doi au fost foarte onorati sa devina parinti spirituali.

„Eva Maria este finuta noastra! Ingeras dragalas!”, a scris Bianca Dragusanu in dreptul imaginii in care apare alaturi de Alex Bodi si de fina lor. Cei doi nasi s-au si asortat! Bianca a purtat o rochie lejera de culoare albastru inchis cu imprimeu, iar Alex a optat pentru blugi, camasa si un sacou albastru.

De altfel, acesta a publicat si el zilele trecute o fotografie in care o tine in brate pe micuta Eva Maria. „Cel mai frumos lucru din lumea! Felicitari parintilor!”, a scris el. Mama copilului a scris un mesaj care i-a dat de gol pe el si pe blondina: „Multumim, nasicule!!! O asteptam si pe nasica acasica •biancadragusanu”.

Bianca Dragusanu a cunoscut-o pe fosta sotie a lui Alex Bodi

Inainte sa plece in India, Bianca Dragusanu a fost in Spania si in Franta. Insa in aceasta escapada vedeta nu a mers singura ci impreuna cu Alex Bodi. Iar motivul este unul bine intemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, Alex Bodi a luat-o pe Bianca Dragusanu in Spania pentru a-i cunoaste parintii. Familia tanarului traieste de multi ani acolo si Alex a decis ca este momentul potrivit pentru a o prezenta pe blondina celor mai importante persoane din viata lui.

La interval de cateva zile, Alex Bodi a dus-o pe Bianca in Paris acolo unde a rasfatat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mica avere pe accesorii de lux, iar apoi au copilarit putin in parcul de distractii Disneyland. Bianca Dragusanu si Alex Bodi nu au fost insa singuri ci impreuna cu fetita tanarului de care vedeta a avut grija in permanenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img