vineri, 3 mai, 2024

Oana Zavoranu isi da azi hainele de pomana! Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa pui mana pe bunurile brunetei

Distribuie:

Publicat:

Oana Zavoranu a anuntat ca-si da azi hainele de pomana! Bruneta le-a pus conditii doritoarelor, precizand ca acestea nu sunt pentru oricine.
UPDATE 15:17 – Unei persoane i s-a facut rau in timp ce astepta sa intre in apartamentul inchiriat de Oana Zavoranu ca sa isi tina hainele. Apropiatii au chemat o ambulanta de urgenta, iar un echipaj a ajuns de curand acum.

"Oamenii trebuie sa stie ca lucrurile sunt limitate, imi pare rau daca nu vor ajunge pentru toti", a mai spus Oana Zavoranu.

UPDATE 15:10 – Oana Zavoranu a explicat ca va fi o tombola in apartamentul ei si ca oamenii nu se vor imbranci.

"Sper sa se termine cu bine. Oamenii vor intra cate 20-30 in sufrageria. Si vor spune trei numere de la 1 la 1.500. Daca bagam 40-50 de cucoane, atunci ele luau toate. Practic facem un fel de tombola, fiecare dupa norocul sau. (…). Sunt in jur de 1.500 de haine. Imi pare rau daca nu vor fi suficiente pentru toata lumea. (…). M-am gandit sa fac acest gest in apropierea sarbatorilor de iarna (…)", a spus Oana Zavoranu in cadrul unui interviu acordat la Romania TV.

UPDATE 15:05 – Politistii au ajuns de urgenta in fata blocului in care se afla apartamentul in care Oana Zavoranu isi tine hainele pe care urmeaza sa le dea de pomana. Circulatia a fost blocata in zona din cauza multimii.

UPDATE 14:45 – Au mai ramas doar 15 minute pana cand oamenii vor putea intra in apartamentul Oanei Zavoranu ca sa isi ia hainele dorite. Usile blocului au fost deschise, iar persoanele care au format cozi uriase au inceput sa se imbulzeasca.

UPDATE 14:03 – Zeci de haine scumpe urmeaza sa ajunga la noi proprietari. Oana Zavoranu si-a deschis larg usile casei ca sa arate, in exclusivitate, tuturor inainte de tinute urmeaza sa daruiasca fara niciun ban. In imaginile filmate de la balconul apartamentului se observa cati de multi oameni s-au strans si asteapta nerabdatori ca sa le vina randul si sa primeasca hainele purtate de Oana Zavaranu

UPDATE 12:59 – Floricica Dansatoarea a mers si ea sa primeasca un cadou de la Oana Zavoranu: ”Eu sunt de la 6 dimineata aici. Lumea o iubeste pe Oana, sa-i dea Dumnezeu sanatate ca sa poata sa ne mai dea. Oana, mi-as dori si un cadou un costum de dansatoare. Eu am venit sa-mi iau si eu o geanta ca nu am, e rupta. Pe 16 ianuarie e ziua mea, fac 42 de ani. Eu sunt prima persoana, sper sa o vad pe Oana Zavoranu. Si pentru restul oamenilor: «Paceeeee!»”

UPDATE 12:47 – Oana a facut un ultim apel catre doamnele si domnisoarele venite inca de la pranz pentru a apuca un obiect de lux oferit cadou de ea: ”Dragele mele, vreau sa fac o precizare de ultima ora,mai mult decat necesara,dat fiind miile de mesaje venite de la voi atat pe facebook cat si pe instagramul meu, in care in proportie de peste 95% toate doriti genti Lv,Chanel,etc. Am spus foarte clar ca sunt in jur de 50 de genti, dintre care 10 sunt aceste brand-uri,restul gentilor fiind D&G,Cavalli,GfFerre,Moschino,Gucci,JimmyChoo,Prada,JiucyCouture,Pink,Vicotria Secret,DonnaKaran,Marc Jacobs si niste plicuri tot de brand… ideea este ca nu pot multumi pe toata lumea cu genti,sau pantofi sau etc…
Deasemeni 60%din haine sunt No Name-uri,dar de mare calitate,brand-uri cunoscute in America.
Deci, in concluzie, vreau sa va rog, sa nu transformati un eveniment pornit din suflet,fara sa ma oblige nimeni, si unic… ca nimeni dintre vedete nu da un Ac cadou, si sa va vad bucuria pe chipul vostru,chiar daca nu veti fi printre cele care isi iau genti sau haine de firma.
Va multumesc pt intelegere….
Succes, ca in fond este Vorba de Noroc”.

Oana Zavoranu a anuntat ca azi, 29 noiembrie, isi va dona o parte din garderoba. Bruneta le-a cerut femeilor sa se prezinte la donatie numai daca indeplinesc anumite conditii, specificand ca vestimentatia ei nu e pentru oricine.

”Acum, ca vine Mos Niculaie, Mos Craciun si alti mosi… Suntem aici, intr-un apartament pe care eu l-am inchiriat, intrucat eu am foarte multi pantofi, genti de firma, pe care vreau sa vi le daruiesc voua, asa cum am facut la parastasul mamei mele. Deci fara niciun ban, e cado, cado… si voi o sa vedeti cat de frumoase sunt. Important: cele care veti veni in Calea Dorobanti 112 trebuie sa aveti asa: in jur de 37 – 37 si un pic la picior, maxim 38 la picior daca aveti piciorul subtire si… cam cat sunt eu de slabanoaga, sa aveti un S, un XS, maxim, maxim M – asta pentru haine, pentru ca sunt diverse haine. Le dau maine, in 29 noiembrie, orele 15:00. Va astept daca sunteti fashioniste, moca-moca, totul moca. Tot ce vedeti voi aici sunt lucruri stranse in timp, multe din ele sunt noi si sunt cumparate inainte de moartea mamei mele, stiti ca ea ma acuza tot timpul ca iau hainute, cum zicea ea ”carpite” s.a.m.d, deci ceea ce mi-am luat dupa moartea mamei este partea a doua, dar foarte multe dintre cele ce sunt aici si ce voi oferi sunt lucrurile mele de suflet, personale, unele purtate, altele nu, pe care vi le voi da voua”, a anuntat Oana Zavoranu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img